A merk gebruikte bureaustoel

Als je van plan bent om een gebruikte bureaustoel te kopen, moet je altijd onthouden dat dit een lange termijn investering is. Je moet er het beste van maken en ervoor zorgen dat je ook de beste stoel krijgt. Hoewel er veel stijlen en soorten stoelen zijn, wil je ervoor zorgen dat je een stoel krijgt die past bij jouw specifieke omstandigheden en voorkeuren.

Ga voor kwaliteit
Het kan een uitdaging zijn, maar lonend, omdat er veel tijd en moeite in gaat zitten om te bedenken welke stoel het beste werkt. Vanwege de gezondheid is het erg belangrijk om voorzichtig te zijn, omdat het je op de lange termijn zal beïnvloeden als je een ongemakkelijke stoel krijgt. Het kopen van een verkeerde stoel, daar kun je snel spijt van krijgen.

Kies wijs
Bekijk verschillende soorten bureaustoelen of vraag advies bij verschillende mensen die experts zijn geworden in het matchen van mensen in allerlei vormen, maten en gezondheidsproblemen met de bureaustoel die het best aan hun behoeften voldoet. Houd er rekening mee dat bureaustoelen erg subjectief zijn. Iedereen is een beetje anders, en wat de ene persoon comfortabel en gelukkig maakt, werkt mogelijk niet voor jou. Natuurlijk wil het oog ook wat, want een bureaustoel moet een strakke uitstraling geven aan het kantoor. Van mash stoel, lederen bureaustoel, stoffen bureaustoel, vinyl stoel tot plastic stoelen, er zijn verschillende soorten stoelen beschikbaar op de markt.

Overweeg het volgende:
Nog een ding om te overwegen, is de set wieltjes onder de bureaustoel. Het kan zijn dat deze een beetje stroef zijn bij een A merk gebruikte bureaustoel. In dit geval zet je er misschien nieuwe wieltjes onder, maar dit kost wel weer wat extra geld, dus hiervoor moet je ruimte overhouden in je budget. Afgezien van functies voor het aanpassen van de hoogte, zijn bureaustoelen tegenwoordig uitgerust met verschillende functies om tijdens werkuren optimaal comfort te bieden en dit zal rug- en schouderklachten voorkomen. Je kunt een gebruikte bureaustoel kopen voor thuisgebruik of voor je werknemers en het bespaart je veel geld. Niet alleen is het zinvol om een A-merk gebruikte bureaustoel te kopen, vooral als je budget laag is, maar het zal je ook helpen om je middelen optimaal te gebruiken en waarde te krijgen voor je investering. Voordat je de knoop doorhakt, moet je de redenen weten om gebruikte bureaustoelen te kopen. Hier zijn enkele van de voordelen die met deze aankopen samenhangen.

De voordelen van een A-merk gebruikte bureaustoel aanschaffen

De eerste is dat de aanschaf van een A-merk gebruikte bureaustoel je minder kost, waardoor je geld bespaart. Ook kun je een persoonlijke toets aan je huis of kantoor toevoegen met aangepaste stoelen van jouw voorkeur. De aanschaf van een gebruikte bureaustoelen is bovendien milieuvriendelijk. Een ander voordeel is dat je kunt kiezen uit een breed scala van verschillende stoelen. Doordat tweedehands spullen een stuk goedkoper zijn zul je een A-kwaliteit bureaustoel kunnen aanschaffen, iets wat normaal gesproken misschien niet in je budget zou passen. 

Bron: 123vrijwonen.nl

3 meubeltrends om je veranda op te fleuren

Het opfleuren van je veranda is zeker belangrijk. In dit artikel zullen we een drietal trends uitlichten die zorgen voor de optimale manier om jouw veranda op te fleuren. Mocht je dus op het punt staan om een veranda te bouwen, dan is het zeker aan te raden om onderstaande punten in overweging te nemen. Hierbij weet je zeker dat je er alles aan doet om jouw veranda zo mooi mogelijk te krijgen.

Een doorzichtige wand

Mocht je een veranda willen installeren, dan is het aan te raden om te kijken voor een veranda met een doorzichtige dak. Hierbij zit je alsnog droog, maar kun je wel optimaal genieten van de lucht. Dit is natuurlijk enorm prettig en zeker aan te raden als je op het punt staat om een veranda te laten bouwen. Klik hier voor een aantal voorbeelden.

Volledig van glas

Mocht je een luxe veranda willen, dan is het aan te raden om een veranda van glas te maken. Als je een veranda van glas laat bouwen, dan kun je optimaal genieten van het uitzicht zonder dat het iets beperkt. Dit is natuurlijk erg prettig, want hierdoor zit je alsnog in een afgesloten ruimte terwijl dit niet zo oogt. Hierdoor kun je tijdens de winter alsnog optimaal genieten. Niets is namelijk vervelender als je niet van de natuur kunt genieten terwijl het regent.

Bekleed het met bloemen

Wat je ook kunt doen is de veranda bekleden met bloemen. Hierdoor creëer je een geweldig effect op de veranda. Dit is natuurlijk erg mooi, want uitstraling blijft belangrijk! Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde klimop plaatsen tegen jouw veranda. Dit zorgt voor een natuurlijk effect en dat is natuurlijk erg mooi! Wat je ook kunt doen is orchidee of andere planten verbouwen.

De voordelen van aluminium

In Eindhoven wordt aluminium vaak toegepast in de bouw. Doordat dit product mooi oogt zien we de vraag naar aluminium de laatste jaren toenemen. Vanwege de unieke eigenschap gaat dit metaal lang mee. Aluminium is licht en tegelijkertijd stevig.Dat maakt producten van dit materiaal enorm praktisch in gebruik. Aluminium wordt bijvoorbeeld in Eindhoven vaak gekozen voor dakgoten en gevelbekleding.

Aluminium kunt u op alle denkbare manieren bewerken

Lassen, zetten, kralen, knippen. Aluminium is een van de breedst toepasbare metalen. In Eindhoven kunnen deskundige metaalbewerkers het op alle denkbare manieren op maat bewerken. Van praktisch tot stijlvol. Van afdekkappen tot waterslagen en zowel voor bedrijfspanden als woningen is niks nieuws voor metaalbewerking Eindhoven.

Aluminium gaan jarenlang mee

Dankzij de lange levensduur en makkelijke bewerkbaarheid kiezen veel architecten in Eindhoven om hun ontwerpen af te werken met aluminium.U kunt aluminium op diverse manieren toepassen voor uw woning. Een aluminium dak biedt heel wat voordelen. Met aluminium afdekkappen werkt u het dak professioneel af en zorgt ervoor dat uw pand een unieke uitstraling heeft. Buiten afdekkappen wordt aluminium ook toegepast voor dakranden, dakgoten, waterslagen en daktrimmen. Gezien aluminium de ideale eigenschappen heeft tegen weersomstandigheden maakt het ideaal om toe te passen voor uw pand.

Bent u opzoek naar een metaalbewerkingsbedrijf in Eindhoven?

Woont u in Eindhoven en wilt u uw daken opknappen? Dan raden wij het aan om te kiezen voor aluminium. Aluminium is een duurzaam metaalsoort die vrij lang meegaat. In Eindhoven zijn er ontzettend veel bedrijven die voor u aluminium op maat kunnen realiseren. Om deze bedrijven te vinden kunt u het beste gaan googelen naar: “Metaal Eindhoven”. Vervolgens kunt u deze bedrijven bellen met de vraag of zij uw gewenste product kunnen leveren.

Riool ontstoppen omgeving Rotterdam

Eens in de zoveel tijd overkomt het je. Een verstopte afvoer, een vieze rioollucht in je huis of zelfs een overstromende wc. Je kunt er niet omheen. Als het gebeurd kan je er maar beter zo snel mogelijk vanaf zijn.Je kunt ervoor kiezen om het rioolprobleem zelf op te lossen. Bijvoorbeeld met behulp van een ontstopper. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een huis-tuin-en-keuken-middel. Eerst giet je een mengsel van soda en azijn door de afvoer. Laat dit 10 minuten inwerken, vervolgens spoel je het mengsel weg met warm water. In de meeste gevallen is het rioolprobleem dan nog niet verholpen.

Het verhelpen van een verstopping kost veel moeite. Daarom wordt het afgeraden om zelf uw verstopping te verhelpen, omdat u de verstopping dan alleen maar erger maakt. De riolering kan daardoor beschadigen en er kan zelfs een nieuwe verstopping ontstaan. Ga daarom niet zelf aan de slag en schakel een ontstoppingsbedrijf in. Woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam? Riool ontstoppen omgeving Rotterdam is snel gefikst!

Service van een rioolbedrijf

Ontstoppingsbedrijven staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen en bij te staan. Telefonisch worden er een aantal vragen aan je gesteld. Op basis van deze vragen kan de vakman bepalen of er sprake is van een spoedgeval. Indien er sprake is van een spoedgeval, zal de vakman binnen een uur ter plaatse zijn. Wanneer er geen sprake is van een spoedgeval wordt er een afspraak gemaakt.

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw verstopping proberen te verhelpen zal de vakman je bijstaan. Hij legt je uit hoe je het beste te werk kunt gaan, om het beste resultaat te krijgen. Blijkt het toch niet te zijn gelukt? Dan kan je alsnog contact op nemen met een ontstoppingsbedrijf uit Rotterdam. Mits je woonachtig bent in (de omgeving van) Rotterdam, natuurlijk.

Oorzaken van een rioolprobleem

Ben je benieuwd naar de meest voorkomende rioolproblemen en oorzaken? Lees dan dit artikel. De meest voorkomende problemen omtrent het riool zijn:

 • Verstoppingen
 • Rioolvliegjes
 • Rioollucht
 • Vochtproblemen

De meest voorkomende oorzaken van rioolproblemen zijn:

 • Wortelgroei in de rioolbuis
 • Onzorgvuldig gebruik van de afvoer
 • Een verzakking van de riolering.

Ontdek de leukste woonaccessoires voor in huis

Met woonaccessoires kun je eenvoudig de look in je huis aanpassen. Er zijn tal van accessoires die je in je interieur kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan leuke sierkussens op de bank, vaasjes, plantjes en wanddecoratie. Met decoraties kun je jouw interieur helemaal compleet maken. In deze blog ontdek je de leukste woonaccessoires voor het voorjaar van 2019.

De leukste sierkussens

Ben je uitgekeken op je bank? Dan is het niet altijd nodig om meteen een nieuwe bank te kopen. Probeer je bank een nieuwe sfeer te geven door er een aantal leuke sierkussens op te leggen. Het leuke van kussentjes is dat je allerlei soorten, vormen en kleuren met elkaar kunt combineren. Let er uiteraard wel op dat ze met elkaar matchen, zodat het een geheel vormt met de rest van je interieur.

Je muur decoreren

Heb je een aantal kale muren in je interieur? Geen probleem, want deze kun je eenvoudig aankleden met leuke wanddecoraties. Fotolijstjes en posters aan de muur, doen het altijd erg goed. Maar er is nog veel meer mogelijk. Hang bijvoorbeeld eens een plank tegen de muur en zet daar een aantal leuke plantenpotten op. Of denk aan beeldjes, een klok, kaarsjes of lampjes. Maak het persoonlijk door een unieke combinatie te maken.

Plantjes en vaasjes

Plantjes en vaasjes zijn ideaal, omdat je ze werkelijk overal neer kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan de tafel in de woonkamer, je nachtkastjes in de slaapkamer en op de vensterbank in de keuken. De vaasjes of vazen kun je afstemmen op de stijl van je interieur. Soms is het niet nodig om de vazen te vullen met bloemen of planten, omdat het al een kunstwerk op zich is.

Een geruster gevoel met brandvertragend geïmpregneerde meubels

We hoeven je niet meer uit te leggen wat een dramatische gevolgen een brand kan hebben. Dagelijks worden we bericht in het nieuws over branden in bedrijfspanden, agrarische bedrijven en privé woningen. Voor velen staan de beelden van de Cafébrand Volendam nog in het netvlies. Brandveiligheid is iets om serieus te nemen. Tegenwoordig zijn overal wel brandblussers en rookmelders present. Maar dit zijn meer brandbestrijding middelen. In dit artikel willen we aandacht geven aan een van de beste methodes om brand te voorkomen, namelijk het brandvertragend impregneren van meubels.

Wat houdt brandvertragend impregneren in? Wanneer men het heeft over brandvertragend impregneren dan doelt men op een methode om een vloeistof aan te brengen op een object zoals een meubel bijvoorbeeld, om deze brandveiliger te maken. We zeggen brandveiliger, omdat brandvertragend impregneren geen wonder oplossing is waardoor objecten nooit meer vlam zouden kunnen vatten zoals mensen wellicht soms denken. Nee, brandvertragend impregneren helpt louter om de objecten brandveiliger te maken in de zin dat ze minder snel zullen afbranden, het vuur zal zich significant minder rap kunnen verspreiden. En dat is nu net een van de grootste gevaren van brand, de rappe verspreiding. Die angel wil je eruit halen. Brandvertragend impregneren geeft je die extra minuten die het verschil kunnen maken tussen leven en dood.

Leestip: http://www.royalsafety.nl/arbo-en-brandveiligheid-kennisbank/brandbeveiliging/brandvertragend-impregneren/

In principe kun je je hele huis laten brandvertragend impregneren. Er zijn allerlei brandvertragende middelen ontwikkeld speciaal op maat voor bepaalde objecten en materialen. Zo zijn er middelen voor riet en stro, voor hout (lees hier), voor synthetische stoffen waaronder kleding en zelfs voor versiering artikelen zoals een kerstboom of een verjaardag slinger o.i.d. Sommige mensen vrezen dat brandvertragend impregneren afbreuk zal doen aan het uiterlijk van de objecten waar deze op gespoten wordt, maar niets is minder waar. Wel helpt het natuurlijk wanneer je weet wat je doet en het juiste middel aanbrengt op het juiste materiaal. Om die reden zou het aan te bevelen zijn om dit uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf.

rioolvliegje

Rioolvliegjes in huis? Dit is de oplossing

Vliegen er allemaal kleine zwarte vliegjes door de woonkamer, keuken of badkamer? Dan is de kans groot dat je last hebt van rioolvliegjes, ook wel motmuggen genoemd. De vliegjes zijn maar een paar millimeter groot en hebben een grijs tot goudkleurig behaard lichaam. De beestjes komen vooral voor op vochtige plekken. Dat is namelijk de perfecte plek om te broeden. Rioolbuizen, vochtige plantenbakken, keukenkastjes of andere vochtige meubels zijn hiervoor erg geschikt voor. Als je last hebt van deze rioolvliegjes wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Is er nog geen ongedierte bestrijder in beeld? Dan kun je alvast zelf aan de slag. Volg dan dit stappenplan.

1. Zoek de broedplaats van de rioolvliegjes

Rioolvliegjes binnenshuis leggen vaak hun eitjes in een verstopte afvoer. Soms is zo’n verstopping niet direct zichtbaar. Je kunt dan wat plakband over de opening plakken. Check de volgende dag of er vliegjes aan het plakband kleven. Controleer ook je kruipruimte, als die toegankelijke genoeg is. Het kan namelijk vergeven zijn van de rioolvliegjes. Tenslotte kunnen de vliegjes ook in of op meubels zitten. Check alle keukenkastjes, plantenbakken en andere vochtige meubels.

2. Los een rioolprobleem zo snel mogelijk op

Rioolvliegjes zijn meestal het gevolg van een rioolprobleem. Er kan dus sprake zijn van een verstopping, lekkage of leidingbreuk. Soms zijn dit soort rioolproblemen niet meteen zichtbaar. Schakel dan www.rioolprobleemkwijt.nl in.

3. Verwijder zoveel mogelijk rottend afval

Het is een stinkend klusje, maar het is wel nodig. Rottend organisch afval uit je huis en tuin verwijderen. Dat betekent zoveel mogelijk prut uit je afvoer halen of bladeren en modder uit de dakgoot scheppen. De rioolvliegjes kunnen dan in ieder geval niet op die plekken broeden.

4. Reinig je afvoer

Sommige afvoeren zijn misschien zo verstopt dat je deze door een rioolvakman moet laten behandelen. Schakel dan www.rioolprobleemkwijt.nl in. Minder ernstige verstoppingen kun je oplossen door soda en heet water in de afvoeren te gieten. Het vuil wordt dan opgelost of verdund, zodat het makkelijker door de leidingen stroomt.

Schakel www.rioolprobleemkwijt.nl inEffectief rioolvliegjes bestrijden? Vraag het aan de ongediertebestrijder. www.rioolprobleemkwijt.nl helpt u graag. Zo werd ik afgelopen maand verrast door een plaag rioolvliegjes die in de kruipruimte aan het broeden waren. De rioolspecialisten van Rioolprobleem Kwijt hebben mij zeer snel en vakkundig geholpen. Heeft u ook last van rioolvliegjes veroorzaakt door een rioolprobleem? Neem dan snel contact op met Rioolprobleem Kwijt via www.rioolprobleemkwijt.nl. De specialisten helpen u graag.

muis

Last van muizen?

Muizen in meubels, daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Muizen zijn namelijk niet zo onschuldig als ze eruitzien. Sommige mensen zijn er zelfs bang voor en ze kunnen ook voor enorme overlast zorgen. De aanwezigheid van muizen in huis kan zeer vervelende gevolgen hebben. Denk hierbij aan knaagschade aan uw meubels en eigendommen. Zo kan de kast beschadigd worden, de voorraad van eten leeg gegeten worden of zelfs grote gaten in de muur worden gemaakt. Denk daarnaast ook aan de hygiëne. Muizen kunnen vreselijke ziektes overbrengen. Dat wil je natuurlijk vermijden. Heb je dan toch last van muizen in je meubels of in huis? Neem dan contact op met beestjeskwijt.nl. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met alle problemen rondom ongedierte. Dus ook als je last hebt van muizen.

Muizenbestrijding: tips en kosten muizen bestrijden

Muizenbestrijding: tips en kosten muizen bestrijden. Als dienst krijgen wij vaak de vraag hoeveel het bestrijden van een bepaald ongedierte kost. Zo ook bij de bestrijding van muizen. De vraag is dan waarom de kosten niet op de site vermeld staan. De kosten voor ongediertebestrijding lopen behoorlijk uiteen. Omdat hier geen eenduidig antwoord op te geven is en wij altijd een eerlijke prijs willen geven, noemen wij op beestjeskwijt.nl geen kosten. Maar wat bepaald nu de hoogte van de kosten voor ongediertebestrijding? Je hebt te maken met verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. De kosten zijn namelijk afhankelijk van:

 • Het soort ongedierte
 • Het soort bestrijding
 • De grootte van de plaag
 • Het aantal behandelingen
 • De grootte van het pand

Na een korte inspectie krijg je een kostenindicatie. Deze kosten kunnen achteraf wel hoger of lager uitvallen. Hou er daarom rekening mee dat de je meer zou moeten betalen. Vallen de kosten lager uit? Dan betaald u natuurlijk minder. Dat hoort bij de service van beestjeskwijt.nl.

Voorkomen is beter dan bestrijden. Om te voorkomen dat je hele huis vol zit met muizen kan je hier rekening mee houden:

 • Laat zo min mogelijk etensresten in de kasten liggen. Muizen komen af op kruimels en andere etensware.
 • Houd het huis en de meubels goed schoon. Ook de kleinste hoekjes en gaatjes. Dat zijn juist de plekken waar muizen zich graag verstoppen. Al helemaal als het niet schoon is.
 • Sluit kieren, gaten en pijpen zo af, dat er geen muizen meer binnen kunnen komen. Via de kleinste gaatjes komen de muizen naar binnen. Ze knagen zich overal doorheen. Zorg er daarom voor dat dit zo moeilijk mogelijk gemaakt wordt.

Welke wc bril past bij jou?

Of je nu kiest voor een goedkope wc bril of een wat duurdere variant, wc brillen zijn er in alle soorten en maten. Zoveel mensen, zoveel wensen! 

De basics 

Je hebt er misschien nog nooit bij stilgestaan, maar de keuze aan wc brillen is werkelijk enorm. Een goedkope wc bril, een houten wc bril, een familie wc bril of zo’n handige softclose wc bril: voor ieder is er wat wils. Maar voor je deze keuze maakt moet je eerst zorgen dat je de basics op orde hebt. 

De eerste keuze die je maakt betreft de vorm van je wc bril. Wil je een standaard vorm, of kies je voor een ei-vorm, een D-vorm of misschien zelfs een vierkanten variant? De vorm die je kiest is natuurlijk afhankelijk van het soort toiletpot dat je hebt en de verdere stijl van je badkamer of toilet. 

Waar je daarnaast op moet letten is de afstand tussen de scharnieren. De afstand tussen de gaten in je wc pot bepalen ook de maat van je wc bril. Meet deze dus altijd even op voor je een nieuwe wc bril aanschaft, dat voorkomt dat hij bij het monteren niet blijkt te passen. De meeste maten komen met een marge, of met scharnieren die iets verschoven kunnen worden. Het meten komt dus meestal niet op een centimeter aan. 

De afwerking 

Nu de basics zijn gekozen, is het tijd om te gaan kijken naar de afwerking. We kennen allemaal wel de meest basic wc bril, vaak zelfs zonder deksel. Deze zijn natuurlijk het goedkoopst. Heb je een beperk budget is dit vaak de beste keuze. Hou er rekening mee dat je bij een dergelijke goedkope uitvoering weinig keuze hebt qua kleur en uitvoering. 

Heb je een wat ruimer budget, dan is een softclose wc bril een prettige keuze. Geen kletterende deksels meer, maar eentje die heel rustig naar beneden gaat: een hele verbetering. Softclose wc brillen kom je in verschillende uitvoeringen tegen. 

Heb je veel te besteden, dan kun je gaan kijken naar een echt bijzonder exemplaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wc bril met LED-verlichting? Handig om in het donker het toilet te vinden, zonder de lichten aan te hoeven doen. Ideaal als je ‘s nachts vaak naar het toilet moet. 

Altijd verzekerd van een frisse geur op het toilet? Dan kun je kiezen voor een wc bril met ingebouwd carbonfilter. Vieze geurtjes verdwijnen door dit systeem als sneeuw voor de zon!

rolluiken

Wat de voordelen zijn van een Heroal rolluik

Waarschijnlijk heeft iedereen het wel eens een keer gezien: een elektrisch rolluik. Maar waar dient het nu allemaal voor? Is het alleen voor de zon? Of dient het ook nog ergens anders voor? Omdat een rolluik kopen niet zomaar een klein dingetje is, leggen wij de voordelen er van uit.

1. Rust en privacy

 • Wanneer je woont in een wat drukkere plek bijvoorbeeld een stad of een dorp, lopen er vaak mensen langs je huis. Omdat mensen nou eenmaal nieuwsgierig zijn, kijken ze wel eens naar binnen. Stel je voor je zit in je jogginspak thuis een film te kijken, en er lopen dan mensen door de straat en kunnen jou zo zien. Dit wil je natuurlijk niet, een rolluik kan dit tegen houden. Je kan deze namelijk dicht doen wanneer je maar wilt! Zo kan niemand je meer zien in je huis.
 • Naast dat een Heroal rolluik je de pottenkijkers tegen houdt, kan die ook nog rust aanbieden. De rolluiken zijn gemaakt van aluminium en houden daarom geluid heel goed tegen. Hierdoor kan je s ‘nachts heerlijk doorslapen zonder dat je wakker wordt van elk geluidje wat van buiten komt. Het is zeker een handig idee om zo’n rolluik aan te schaffen als jij vaak wakker wordt in de nacht.
 • Doordat je de rolluiken helemaal dicht kan doen, kan je de kamer overdag uiterst donker maken. Dit is handig wanneer je s ‘nachts moet werken, het betekent dan dat jij overdag moet slapen. Dan zullen de rolluiken je een stuk meer rust en donkerheid geven dan normaal.

2. Beveiliging

 • Een rolluik is niet alleen maar voor de zon. Denk maar eens wat er gebeurt als een winkel gaat sluiten. Ze doen de deuren dicht en het rolluik naar beneden, hierdoor is het lastiger om in te breken. Dit is precies hetzelfde met je huis, wanneer je rolluiken hebt is je huis een stuk beter beveiligd. Wanneer jij rolluiken hebt, gaan inbrekers het waarschijnlijk niet eens proberen om bij je in te breken omdat zij weten dat het bijna onmogelijk is. De rolluiken kan je zo instellen dat ze elke avond vanzelf naar beneden gaan zodat je het nooit vergeet. Je kan voor elke ruit een rolluik plaatsen. Wanneer je een klein raampje hebt kan je een Heroal mini-e rolluik kopen om je huis optimaal te beveiligen.

3. Duurzaamheid

Iets waar we anno 2019 mee bezig zijn is wel duurzaamheid. Laten de rolluiken nou precies duurzaam zijn. Wanneer het buiten warm is en de airco binnen aan staat, kost dit een hoop stroom doordat de airco een stroomvreter is. Maar je kan hier mee bezuinigen door de rolluiken naar beneden te doen. Wanneer ze dicht zitten weerkaatst hij de zon weg en komt er amper warmte van buiten naar binnen. Dit werkt in de winter hetzelfde, doordat de meeste warmte verloren gaat via de ramen kost dit een hoop energie. De rolluiken isoleren je huis dan beter doordat de warmte van binnen moeilijk naar buiten kan gaan. Dit kan je na een tijdje een hoop geld besparen en ben je lekker energiezuinig bezig!


Post navigation