gietvloer betonlook

Zelf een gietvloer maken

Er zijn veel bedrijven die je aanbieden om te helpen met het gieten van een vloer. Maar wist je dat het ook mogelijk is om dit zelf te doen? De materialen worden aangeboden door Epoxywinkel.nl. Hier vind je werkelijk alle materialen om een gietvloer aan te brengen. Maar je vindt ook gelijk een handleiding waarin alle stappen wordt beschreven die je moet doorlopen om een vloer succesvol te gieten. We vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden en werkwijze.

Steeds meer kleuren en mogelijkheden

Voorheen waren gietvloeren nog grijs en misschien een beetje saai. Tegenwoordig is dat al lang niet meer zo. Je kan een gietvloer namelijk in alle gewenste kleuren laten aanbrengen, en ook als je het zelf gaat doen is dit mogelijk. Dit komt omdat de bovenste laag van de vloer bestaat uit een coating, dit is eigenlijk een soort verf die zorgt voor de kleur en ook bescherming op de vloer. Je kan een gietvloer daarom in bijna alle kleuren van de regenboog leggen. Je kan er zelfs voor kiezen om een patroon of een afbeelding in de vloer te verwerken, iets wat tegenwoordig ook steeds vaak gedaan wordt. Daarnaast wordt er steeds vaker voor gekozen om een betonvloer na te maken met een kunststof gietvloer, dit wordt ook wel een gietvloer met betonlook genoemd*.

*Bron: https://www.gietvloerbetonlook.nl/ 

Profiteer van een lange levensduur

De belangrijkste reden waarom mensen ervoor kiezen om een vloer in een woning te gieten is de levensduur en het onderhoud. De vloer gaat namelijk lang mee en is eenvoudig te onderhouden. Je hoeft niet veel te doen om een gietvloer in een goede staat te houden. Je kan af en toe een dweil een stofzuiger over de vloer heen halen en de ondergrond blijft in een uitstekende staat zodat je er jarenlang van kan genieten.

Toch een vakman inschakelen?

Mocht je er niet uitkomen met het gieten van de vloer in je woning? Dan is het altijd mogelijk om achteraf alsnog een specialist in te huren. Deze kan de bestaande vloer herstellen en de gietvloer in een keer goed voor je aanbrengen. Je kan er ook gelijk voor kiezen om een vakman in te schakelen, zo kom je nu vooral niet voor dubbele kosten te staan om haar kan je lekker achterover leunen en binnen de kortste keren genieten van je nieuwe vloer.

gietvloer prijzen

Voordelige gietvloer specialist

Op zoek naar een voordelige manier om een kwalitatieve vloer in huis aan te brengen? Neem een kijkje naar de gietvloer. De eerste investering lijkt wellicht hoog, op de lange termijn is dit eenvoudig terug te verdienen door de lange levensduur. Als je het over de jaren spreidt is een gietvloer eigenlijk heel goedkoop. Vergelijk de gietvloer prijzen van tevoren ook goed met elkaar om bij een aanbieder terecht te komen die je voor de juiste prijs kan helpen.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor een gietvloer. Maar de meest genoemde reden is de levensduur. Een gietvloer gaat veel langer mee dan je gewend bent van traditionele soorten vloeren. Een houten vloer gaat vaak maar drie jaar lang mee en moet dan alweer vervangen of gerepareerd worden, ook met tegels kan je vaak maar tien jaar vooruit ongeveer. Maar een gietvloer kan wel een leven lang meegaan en is bovendien zeer eenvoudig te onderhouden.

Hoe ga je te werk?

Voordat je aan de slag gaat met het inhuren van een bedrijf dat je gaat helpen om de vloer te gieten, is het belangrijk om je van tevoren online goed te oriënteren. Zodat je weet waar je op moet letten als je een gietvloer koopt. Het is natuurlijk belangrijk om niet alleen naar de prijzen te kijken maar ook naar de kwaliteit. Vraag bijvoorbeeld na bij het gietvloer bedrijf welke materialen en gebruikt worden en hoe lang de vloer ongeveer mee moet gaan. In sommige gevallen is het ook mogelijk om garanties te bedingen. Vraag altijd naar deze mogelijkheden.

Schakel een regionale specialist in

Vanwege de hoge eenmalige investering zijn er ook mensen die ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het leggen van een gietvloer. Maar het gaat hier om een delicate klus waar je geen fouten bij mag maken. Bovendien heb je specialistisch materiaal en gereedschap nodig. Over het algemeen ben je daarom beter af door een specialist in te huren. Er zijn tegenwoordig diverse regionale specialisten te vinden die je kunnen helpen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de website van Gietvloerrotterdam.nl waar je snel geholpen wordt.

goedkope gietvloer

Goedkope gietvloer of vloercoating in huis

Wil je een voordelige vloer in huis halen die lang meegaat? Neem dan een kijkje naar vloeren die worden gegoten. Een zogenaamde gietvloer kent een lange levensduur en is ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Vroeger waren deze vloeren misschien grijs en saai, tegenwoordig zijn ze in alle kleuren van de regenboog aan te brengen, zelfs in een betonlook variant. Dat is een kunststof gietvloer die eruitziet als een echte betonvloer.

Wat is het verschil tussen een gietvloer en vloercoating?

Vloercoating is eigenlijk een zuster variant van de meer bekende gietvloer. Gietvloer kennen de meeste mensen wel maar vloercoating is over het algemeen wat minder bekend. Dit is een dunner type gietvloer, en kan daardoor niet zoveel belasting aan. Maar het feit dat er minder materiaal nodig is, maakt vloercoating ook goedkoper dan een gietvloer. En in een woonkamer of slaapkamer is vloercoating vaak afdoende. Wil je dus een goedkope gietvloer in huis halen? Neem dan ook vloercoating mee in je overwegingen. Deze is ook uit te voeren in een mooie betonvloercoating variant.

De voornaamste voordelen

Gegoten vloeren kennen vele voordelen maar er zijn een aantal redenen waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om een vloer in hun woning te laten gieten. De belangrijkste is de levensduur, een gietvloer gaat veel langer mee dan bijvoorbeeld tegels of een traditionele houten vloer. In het meest gunstige geval, hoef je de vloer nooit meer te vervangen. Eventuele reparatie kan wel eenvoudig uitgevoerd worden. Hetzelfde geldt als je de vloer toch van een nieuw uiterlijk wil voorzien, dan wordt er een nieuwe laag bovenop de bestaande vloer aangebracht waardoor je ook een nieuwe kleur kan kiezen bijvoorbeeld.

Vergelijk de gietvloer prijzen

Nu je weet dat er verschillende soorten gietvloeren zijn, begrijp je ook dat deze we verschillende prijzen hebben. Het is dus goed om van tevoren te vergelijken, maar doe dat niet alleen op prijs, vergelijk ook de kwaliteit van de materialen die de verschillende aanbieders gebruiken bijvoorbeeld. En vraag naar de garantie mogelijkheden. Als je eenmaal een goede aanbieder hebt gevonden om een goedkope gietvloer bij jou thuis aan te brengen, dan kan je aan de slag!

schoonmaakmiddel vloeren

Het beste schoonmaakmiddel voor vloeren

Wordt jouw vloer ook snel vies? Het is belangrijk om speciale schoonmaakmiddelen in huis te hebben om de vloer niet alleen schoon te maken maar ook goed schoon te houden. Hiervoor heb je eigenlijk een beschermingsmiddel nodig. Let er dus op dat je naast een reinigingsmiddel voor de vloer ook een beschermingsmiddel in huis haalt. We vertellen  in dit blog welke producten je het beste kan inzetten om vloeren schoon te maken.

HMK is al jaren bekend

De beste reinigingsmiddelen voor vloeren worden gemaakt door het merk HMK. Voor werkelijk elk type vloer is er een andere reinigingsmiddel gemaakt. Speciaal om vuil aan te pakken, de vloer te reinigen maar ook te beschermen voor vuil dat in de toekomst de vloer aan kan tasten. Het gaat hier om speciale producten voor bijvoorbeeld natuursteenvloeren. Daarnaast zijn er ook producten die geschikt zijn om vuil te voorkomen of om een antisliplaag op de vloer aan te brengen bijvoorbeeld.

Alle reinigingsmiddelen voor vloeren

Naast de HMK reinigingsmiddelen zijn er nog een aantal merken die datum moet houden als je op zoek bent naar een goed schoonmaakmiddel voor jouw vloer. Een aantal van die merken zijn bijvoorbeeld Bellinzoni, Carolin Zeep en Tenax. Als je schoonmaakmiddel van een van deze merken koopt, dan zit je altijd wel goed. En kan je er vanuit gaan dat je de vloer binnen no-time weer schoon hebt.

Tips en advies van een expert

Op de webshop van Care4floor vind je niet alleen de juiste producten om je vloer schoon te maken en schoon te houden, je krijgt hier ook de nodige tips om de ondergrond in een goede staat te houden. Naast reinigingsmiddelen voor vloeren, zijn de producten ook geschikt om te gebruiken voor een keukenblad reinigen bijvoorbeeld. Neem snel eens een kijkje en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod.

traprenovatie

Goedkoop de trap opknappen

Is de trap in je woning of bedrijfspand aan vervanging toe? Voordat er meubels aangeschaft worden is het belangrijk om eerst de grote onderdelen zoals de vloeren en trappen aan te pakken. Als er een goede basis staat, kan de woning verder ingericht worden. Omdat andere werkzaamheden mogelijk stil komen te liggen, is het verstandig om de trap snel te renoveren, zodat je gelijk weer door kan met een andere klus.

Trap renoveren in één dag

Waarschijnlijk maak je net als de meeste mensen iedere dag gebruik van de trap om naar boven en weer naar beneden te gaan. Als je een trap te laten renoveren dan kan je er wel een tijdje niet gebruik van maken. Dit kan vervelend zijn, daarom is het van belang om de traprenovatie zo snel mogelijk uitvoeren. In de meeste gevallen kan een traprenovatie al binnen een dag worden uitgevoerd, vervolgens wordt alles weer netjes opgeruimd en kan je genieten van de nieuwe trap.

Volledige traprenovatie is overbodig

In de meeste gevallen is het niet nodig om de hele trap overnieuw te maken. De meest voorkomende oorzaken van het renoveren van een trap zijn versleten traptreden of een trap die alsmaar kraakt. Deze problemen kunnen eenvoudig aangepakt worden door alleen de traptreden te vervangen. Dit is vaak al voldoende om de trap weer op te knappen zodat deze er straks weer als nieuw bijligt.

De specialist in trappen opknappen

Als je erg handig bent dan is het misschien mogelijk om zelf aan de slag te gaan met de trap opknappen. Maar het is een behoorlijke klus waar je wel wat ervaring voor moet hebben. De meeste mensen kiezen er daarom voor om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen die hen helpt met het opknappen van de trap. Is jouw trap ook aan een opknapbeurt toe? Neem eens een kijkje op de website van Next Step Traprenovatie. 

plat dak

Een plat dak heeft zo zijn voordelen

Wilt u een huis laten bouwen in Roosendaal? Dan heeft u heel wat te kiezen. Een van die keuzes is een plat of een schuin dak. Beide mogelijkheden hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Natuurlijk is uw persoonlijke smaak ook een belangrijke rol. Uiteraard zijn de kosten van belang. Die vallen doorgaans voordeliger uit dan bij een schuin dak omdat de dakconstructie eenvoudiger is. Een plat dak levert veel meer nuttige ruimte dan een hellend dak. Omdat uw muren hoog doorlopen kunt u bijvoorbeeld veel makkelijker een kast plaatsen. Wilt u op uw plat dak een dakterras? Of wilt u er liever zonnepanelen op uw dak? Bij een plat dak is dat allemaal mogelijk. Sowieso zit het met deze daken qua duurzaamheid wel goed. In combinatie met een moderne dakbedekking als EPDM is de aanleg van een groen dak of het opvangen van regenwater bijzonder gemakkelijk.

EPDM wordt steeds populairder

Er zijn een aantal materialen die u kunt gebruiken voor een plat dak. Denk hierbij aan PVC, bitumen, TPO en EPDM dakbedekking. EPDM kent zijn bestaan al meer dan 50 jaar en wordt wereldwijd toegepast. Sinds een aantal jaren zien we het marktaandeel steeds meer groeien en ook in Roosendaal. Dit komt simpelweg door de vele voordelen van EPDM en wordt steeds bekender bij een groter publiek. Professionele verwerkers en architecten adviseren EPDM dakbedekking steeds meer. EPDM is de synthetische variant van een natuurlijk rubbersoort en heeft hierdoor unieke producteigenschappen. Het is UV en ozonbestendig, bevat geen weekmakers die uit het materiaal treden en is hierdoor blijvend flexibel. EPDM is dan wel iets duurder dan Bitumen maar de langere levensduur maakt het voor u een stuk voordeliger op langer termijn. Bij EPDM zult u er geen omkijken naar hebben.

Laat het over aan een gespecialiseerde dakdekker

Wilt u uw dak leggen en woont u in Roosendaal? Dan is het aan te raden om opzoek te gaan naar een dakdekker Roosendaal. Het leggen van een dak is een vak apart. Hier is veel kennis en kunde voor vereist. Als u een dakdekker inhuurt kunt u er van verwachten dat u kwalitatief werk geleverd krijgt. Een dakdekker is bekend met diverse platte en hellende daken. Daardoor kan hij u adviseren wat de beste bedekking is voor uw dak. Tevens kan een dakdekker u ook adviseren over renovatie en reparaties. Wilt u een EPDM dakbedekking, dan is het verstandig om een EPDM specialist in te huren.

Bent u opzoek naar een professional dakdekker?

Wilt u graag een erkend dakdekkersbedrijf die zich specialiseert in EPDM? Dan raden wij u aan om een dakdekkersbedrijf te zoeken in uw buurt. Zij hebben veel vakkennis in huis om hoogwaardige EPDM voor ieder plat dak te leggen ongeachte het formaat. Een dakdekkersbedrijf is dankzij hun expertise in staat bepaalde elementen af te wegen en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek de meubel outlet van Furnea

Het is geen geheim dat mensen er tegenwoordig steeds vaker voor kiezen om hun nieuwe meubels online te kopen. Het spreekt voor zich dat dit bij tal van verschillende online meubelwinkels kan gebeuren, maar Furnea is toch wel één van de meest interessante. Deze online meubelwinkel maakt het voor haar klanten niet alleen mogelijk om een keuze te maken uit een enorme hoeveelheid aan verschillende meubels, daarnaast is er in haar webwinkel ook een speciale outlet terug te vinden. In deze outlet kan je een groot aantal prachtige meubelstukken aanschaffen tegen een zeer scherp prijskaartje. Wil je hier graag meer over te weten komen? Lees dan snel verder en ontdek er alles over hier op deze pagina!

Wat kan je kopen in de meubel outlet van Furnea?

In de meubel outlet van Furnea zijn een groot aantal verschillende artikelen terug te vinden. In eerste instantie kan je dan ook bijvoorbeeld een keuze maken tussen een groot aantal meubelstukken. Heb je bijvoorbeeld nood aan een nieuwe, mooie kast om in je interieur te integreren? In dat geval kan je deze zonder probleem terugvinden in de meubel outlet waar Furnea over beschikt. Bovendien is het ook nog eens zo dat er meubelstukken worden aangeboden van de meest uiteenlopende merken. Naar welke stijl jouw voorkeur dus met andere woorden ook uit mag gaan, het behoort nagenoeg allemaal tot de mogelijkheden!

Wat maakt deze outlet zo interessant?

Eén van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen er tegenwoordig voor kiezen om online hun meubels te kopen is uiteraard de kostprijs die eraan verbonden is. Het is in de praktijk dan ook vaak financieel veel interessanter om ervoor te kiezen om meubels bij met name Furnea te bestellen. Niet alleen kan je rekenen op een zeer interessant prijskaartje, daarnaast zal je ook meteen kunnen vaststellen dat je bent verzekerd van een absolute topkwaliteit. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap. Heb je dus met andere woorden nood aan één of meerdere nieuwe meubels en wil je deze graag kunnen bestellen tegen een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding? In dat geval is het zeker een aanrader om ervoor te kiezen om het aanbod in de Furnea meubel outlet te ontdekken!

Bestel jouw meubels tegen de meest interessante voorwaarden!

Furnea staat er sinds jaar en dag om bekend niet alleen een prima assortiment aan te bieden aan haar klanten, maar bovendien ook een uitstekende klantenservice te realiseren. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat je als klant bij Furnea altijd kan rekenen op 100 dagen bedenktijd. Ben je dus onverhoopt toch niet helemaal tevreden over de artikelen die je hebt aangekocht? In dat geval is het altijd mogelijk om dit kenbaar te maken tegenover Furnea. Bovendien is het ook nog eens zo dat je zowel voor de bezorging als voor de mogelijke retour bij Furnea geen kosten dient te betalen. Of je nu met andere woorden meubels of andere stukken uit het standaard assortiment of uit de Furnea outlet aankoopt, je bent altijd verzekerd van de meest interessante voorwaarden!

epoxy-gietvloer

Kies voor een vloer die even functioneel als smaakvol is

Wanneer je op zoek bent naar een vloer die smaakvol van uitstraling en eveneens eenvoudig te onderhouden is, dan sluit een gietvloer aan bij jouw wensen. Deze vloeren zijn te verkrijgen in verschillende patronen en kleuren waardoor ze heel gemakkelijk in te passen zijn bij het specifieke interieur van jouw woning. Doordat de betonlook vloeren naadloos in afwerking zijn geven ze iedere vertrek een stijlvolle, ruimtelijke uitstraling en zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. Alleen maar door simpelweg af en toe te vegen en te dweilen ben je ervan verzekerd dat deze vloer jarenlang mee zal kunnen. Vanwege de combinatie van stijl en functionaliteit zie je gietvloeren eveneens terug in bedrijfsruimtes zoals bijvoorbeeld kantoorpanden. Daarbij beschikken gietvloeren ook nog eens over eigenschappen die goed aansluiten bij industriële omgevingen.

Gietvloeren voor heel diverse ruimtes

Gietvloeren komen er in verschillende varianten. Een expert op dit gebied is Gietvloer.pro. Via https://www.gietvloer.net/ krijg je direct veel inzicht in alle mogelijkheden en toepassingen van de gietvloer. Doordat gietvloeren erg functioneel zijn en in tal van samenstellingen komen, sluiten ze bij heel diverse interieurs aan die voor even verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo vind je gietvloeren niet alleen maar terug in woningen en kantoren. Dankzij de naadloze afwerking zijn deze vloeren hygiënisch en snel schoon te maken. Tel daarbij op dat deze vloeren verder hoog belastbaar en vloeistofbestendig zijn en je begrijpt waarom deze vloeren ook in horecagelegenheden, garages en onder meer fabrieken een populaire keuze zijn.

Design vloeren en industriële vloeren

Bij Gietvloer.pro worden de gietvloeren onderverdeeld in twee categorieën. Je kunt bij deze specialist terecht voor design vloeren zoals de betonlook gietvloer, beton ciré, kunststof gietvloer en de gietvloer solo. Waar het industriële vloeren betreft biedt Gietvloer.pro coatingvloeren, troffelvloeren en epoxyvloeren aan. Een epoxy gietvloer is één van de gietvloeren die in een industriële omgeving van meerwaarde is dankzij de specifieke eigenschappen van deze vloer. Naast een hoge belastbaarheid draagt deze gietvloer bij aan het verhogen van de veiligheid. Daarbij is de epoxy gietvloer erg slijtvast en zoals alle andere gietvloeren heel gemakkelijk schoon te maken. Deze gietvloer kan helemaal op maat samengesteld worden tot en met de kleursamenstelling aan toe.

Koude voeten zijn verleden tijd

Nog een aanvullend voordeel van gietvloeren is het vermelden zeker waard.  Dit vloertype neemt namelijk omgevingswarmte over, wat inhoudt in dat de vloer altijd comfortabel aan zal voelen. Kies je voor dit type vloer in je woning dan zul je zeker niet snel last krijgen van koude voeten. Daarbij maakt deze eigenschap de vloer ook een aangename plek voor kinderen om fijn te kunnen spelen. Vloerverwarming is in een gietvloer dus zeker niet direct noodzakelijk. Je kunt er echter wel voor kiezen een gietvloer van vloerverwarming te voorzien. Op die manier maak je de betreffende ruimte nog aangenamer en kun je op jouw energiekosten besparen. Ben je geïnteresseerd in specifiek duurzame producten? Verken dan ook eens de mogelijkheid van een gietvloer op natuurlijke basis welke gemaakt wordt van plantaardige biopolymeren. Ook deze variant wordt aangeboden via Gietvloer.pro.

wissellijst kopen

Alles wat je moet weten over wissellijsten

Bent u op zoek naar een manier om elke week of maand uw muur anders te decoreren? Dan is een wissellijst iets voor u. Een wissellijst maakt het mogelijk om de decoratie aan uw muur zo vaak als u wilt te vervangen. Bovendien geeft een wissellijst uw muurdecoratie een stijlvolle en afgewerkte uitstraling. Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze bijzondere fotolijsten.

Wat is een wissellijst

Een wissellijst is een fotolijst die speciaal ontworpen is om de inhoud van de lijst vaak, snel en eenvoudig te wisselen, zonder dat de lijst daar onder lijdt. Wissellijsten zijn voorzien van een handig kliksysteem, dat in de lijst verwerkt is. Dit kliksysteem zorgt er voor dat de lijst eenvoudig opengeklapt kan worden, zodat je het glas en de inhoud van de lijst er gemakkelijk uit kunt pakken. Na het plaatsen van de nieuwe inhoud en het glas, klik je de lijst weer dicht en kan jij genieten van een nieuwe poster, tekening, foto of andere afbeelding. Wissellijsten zijn speciaal ontworpen om de inhoud vaak te wisselen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de lijst kapot gaat door het vele wisselen en kan jij onbezorgd elke week iets anders aan de muur hangen.

De voordelen van een wissellijst

Een wissellijst kopen kent veel voordelen:

  • Dankzij een wissellijst kan je elke dag, week of maand genieten van een andere afbeelding of foto aan de muur
  • De minimalistische uitstraling van wissellijsten zorgt er voor dat deze lijsten in elk interieur passen
  • Wissellijsten zijn eenvoudig in gebruik, waardoor het wisselen van de inhoud een fluitje van een cent is

Een kwalitatief hoogwaardige wissellijst kopen

Wissellijsten zijn geschikt voor allerlei situaties. Ze kunnen gebruikt worden in scholen, kantoren, openbare gebouwen, kerken en natuurlijk ook gewoon thuis. Zo kan een wissellijst er voor zorgen dat er elke week een ander kunstwerk aan de muur hangt of dat belangrijke posters en andere mededelingen op stijlvolle wijze een plekje krijgen. Wil jij ook genieten van alle voordelen van een wissellijst en wil je een wissellijst kopen? Een wissellijst kopen doe je vandaag de dag eenvoudig online. Online vind je een groot aanbod wissellijsten in allerlei verschillende kleuren en formaten. Zo is er voor elke situatie een passende wissellijst verkrijgbaar. Met een paar klikken stel je jouw bestelling samen en na het afronden van de betaling worden jouw wissellijsten zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd.

Kitchenettes voor iedereen

Een kitchenette is handig en praktisch keukenblok. Het scheelt een hoop stress en tijd als je snel en makkelijk kunt koken. Toch wil je achteraf geen bergen afwas hebben en daar ook weinig extra tijd aan kwijt zijn. Een kitchenette is ideaal voor iemand die alleen woont of klein woont. Met een keuken heb je meer mogelijkheden qua inrichting, een kitchenette is relatief klein en dus zijn de mogelijkheden iets beperkter dan bij een keuken. Desalniettemin is een kitchenette een handige oplossing. Een keuken is in elk huis onmisbaar en gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden wat betreft keukens in kleinere huizen. Wanneer je veel reist en niet vaak thuis bent, dan is het aangenaam als de keuken dient voor het maken van lekkere maaltijden. Met een kitchenette heb je alles wat je nodig hebt om een goede maaltijd te kunnen bereiken.

Een kitchenette is ideaal
Een kitchenette is een kleine keuken die kan worden ingebouwd. In een kitchenette zie je onder andere een kookplaat, keukenkastje en een aanrecht. Een kitchenette is op zo’n manier ingericht dat je snel en eenvoudig een maaltijd kunt bereiden. Waar je bij een keuken alle faciliteiten tot je beschikking hebt, is dit bij een kitchenette anders. In een keuken heb je vaak veel meer ruimte om te koken en bovendien meer opslagruimte. Hierdoor heb je aan de ene kant minder ruimte om te koken maar aan de andere hoef je met een kitchenette nooit veel af te wassen. Het design van een keuken is vaak complexer dan het design van een kitchenette. Waar het bij een kitchenette voornamelijk gaat om het praktische aspect, is de inrichting bij een keuken meer gericht op de stijl en een luxe design.

Klein oppervlak nodig
Als in jouw huis weinig ruimte is voor een keuken, dan is een kitchenette een goede oplossing. Een kitchenette neemt maar weinig ruimte in beslag én toch kun je alle belangrijke dingen die je nodig hebt, opbergen. Deze zogeheten praktische mini-keukens zijn erg gewild en makkelijk te installeren. Geen ingewikkeld gedoe meer met verbouwingen van je huidige keuken. Ook hoef je niet meer van woning te veranderen als je de keuken te groot vindt. Tegenwoordig zijn kitchenettes dé uitkomst voor mensen die hun keuken willen verkleinen.

Een kitchenette is altijd handig
Uitgebreid koken kan soms tegenzin opwekken als je je bedenkt dat je lang zult moeten afwassen na het koken en eten en deze tegenzin kan je met een gerust hart opzij leggen als je kiest voor een kitchenette. Koken is vaak een ontspannende en leuke bezigheid en een kitchenette maakt dit nog makkelijker. Je kunt de ruimte praktisch gebruiken en je hebt snel je eten op tafel.

Kitchenette van jouw dromen
Er zijn diverse soorten kitchenettes die allemaal erg handig zijn. Het liefst wil je natuurlijk een kitchenette die mooi past in jouw huis en waarmee jij lange tijd vooruit kunt gaan. Dit is zeker mogelijk, de kitchenettes zijn van zeer hoge kwaliteit.


Post navigation