Riool ontstoppen omgeving Rotterdam

Eens in de zoveel tijd overkomt het je. Een verstopte afvoer, een vieze rioollucht in je huis of zelfs een overstromende wc. Je kunt er niet omheen. Als het gebeurd kan je er maar beter zo snel mogelijk vanaf zijn.Je kunt ervoor kiezen om het rioolprobleem zelf op te lossen. Bijvoorbeeld met behulp van een ontstopper. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een huis-tuin-en-keuken-middel. Eerst giet je een mengsel van soda en azijn door de afvoer. Laat dit 10 minuten inwerken, vervolgens spoel je het mengsel weg met warm water. In de meeste gevallen is het rioolprobleem dan nog niet verholpen.

Het verhelpen van een verstopping kost veel moeite. Daarom wordt het afgeraden om zelf uw verstopping te verhelpen, omdat u de verstopping dan alleen maar erger maakt. De riolering kan daardoor beschadigen en er kan zelfs een nieuwe verstopping ontstaan. Ga daarom niet zelf aan de slag en schakel een ontstoppingsbedrijf in. Woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam? Riool ontstoppen omgeving Rotterdam is snel gefikst!

Service van een rioolbedrijf

Ontstoppingsbedrijven staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen en bij te staan. Telefonisch worden er een aantal vragen aan je gesteld. Op basis van deze vragen kan de vakman bepalen of er sprake is van een spoedgeval. Indien er sprake is van een spoedgeval, zal de vakman binnen een uur ter plaatse zijn. Wanneer er geen sprake is van een spoedgeval wordt er een afspraak gemaakt.

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw verstopping proberen te verhelpen zal de vakman je bijstaan. Hij legt je uit hoe je het beste te werk kunt gaan, om het beste resultaat te krijgen. Blijkt het toch niet te zijn gelukt? Dan kan je alsnog contact op nemen met een ontstoppingsbedrijf uit Rotterdam. Mits je woonachtig bent in (de omgeving van) Rotterdam, natuurlijk.

Oorzaken van een rioolprobleem

Ben je benieuwd naar de meest voorkomende rioolproblemen en oorzaken? Lees dan dit artikel. De meest voorkomende problemen omtrent het riool zijn:

 • Verstoppingen
 • Rioolvliegjes
 • Rioollucht
 • Vochtproblemen

De meest voorkomende oorzaken van rioolproblemen zijn:

 • Wortelgroei in de rioolbuis
 • Onzorgvuldig gebruik van de afvoer
 • Een verzakking van de riolering.

Ontdek de leukste woonaccessoires voor in huis

Met woonaccessoires kun je eenvoudig de look in je huis aanpassen. Er zijn tal van accessoires die je in je interieur kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan leuke sierkussens op de bank, vaasjes, plantjes en wanddecoratie. Met decoraties kun je jouw interieur helemaal compleet maken. In deze blog ontdek je de leukste woonaccessoires voor het voorjaar van 2019.

De leukste sierkussens

Ben je uitgekeken op je bank? Dan is het niet altijd nodig om meteen een nieuwe bank te kopen. Probeer je bank een nieuwe sfeer te geven door er een aantal leuke sierkussens op te leggen. Het leuke van kussentjes is dat je allerlei soorten, vormen en kleuren met elkaar kunt combineren. Let er uiteraard wel op dat ze met elkaar matchen, zodat het een geheel vormt met de rest van je interieur.

Je muur decoreren

Heb je een aantal kale muren in je interieur? Geen probleem, want deze kun je eenvoudig aankleden met leuke wanddecoraties. Fotolijstjes en posters aan de muur, doen het altijd erg goed. Maar er is nog veel meer mogelijk. Hang bijvoorbeeld eens een plank tegen de muur en zet daar een aantal leuke plantenpotten op. Of denk aan beeldjes, een klok, kaarsjes of lampjes. Maak het persoonlijk door een unieke combinatie te maken.

Plantjes en vaasjes

Plantjes en vaasjes zijn ideaal, omdat je ze werkelijk overal neer kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan de tafel in de woonkamer, je nachtkastjes in de slaapkamer en op de vensterbank in de keuken. De vaasjes of vazen kun je afstemmen op de stijl van je interieur. Soms is het niet nodig om de vazen te vullen met bloemen of planten, omdat het al een kunstwerk op zich is.

Een geruster gevoel met brandvertragend geïmpregneerde meubels

We hoeven je niet meer uit te leggen wat een dramatische gevolgen een brand kan hebben. Dagelijks worden we bericht in het nieuws over branden in bedrijfspanden, agrarische bedrijven en privé woningen. Voor velen staan de beelden van de Cafébrand Volendam nog in het netvlies. Brandveiligheid is iets om serieus te nemen. Tegenwoordig zijn overal wel brandblussers en rookmelders present. Maar dit zijn meer brandbestrijding middelen. In dit artikel willen we aandacht geven aan een van de beste methodes om brand te voorkomen, namelijk het brandvertragend impregneren van meubels.

Wat houdt brandvertragend impregneren in? Wanneer men het heeft over brandvertragend impregneren dan doelt men op een methode om een vloeistof aan te brengen op een object zoals een meubel bijvoorbeeld, om deze brandveiliger te maken. We zeggen brandveiliger, omdat brandvertragend impregneren geen wonder oplossing is waardoor objecten nooit meer vlam zouden kunnen vatten zoals mensen wellicht soms denken. Nee, brandvertragend impregneren helpt louter om de objecten brandveiliger te maken in de zin dat ze minder snel zullen afbranden, het vuur zal zich significant minder rap kunnen verspreiden. En dat is nu net een van de grootste gevaren van brand, de rappe verspreiding. Die angel wil je eruit halen. Brandvertragend impregneren geeft je die extra minuten die het verschil kunnen maken tussen leven en dood.

Leestip: http://www.royalsafety.nl/arbo-en-brandveiligheid-kennisbank/brandbeveiliging/brandvertragend-impregneren/

In principe kun je je hele huis laten brandvertragend impregneren. Er zijn allerlei brandvertragende middelen ontwikkeld speciaal op maat voor bepaalde objecten en materialen. Zo zijn er middelen voor riet en stro, voor hout (lees hier), voor synthetische stoffen waaronder kleding en zelfs voor versiering artikelen zoals een kerstboom of een verjaardag slinger o.i.d. Sommige mensen vrezen dat brandvertragend impregneren afbreuk zal doen aan het uiterlijk van de objecten waar deze op gespoten wordt, maar niets is minder waar. Wel helpt het natuurlijk wanneer je weet wat je doet en het juiste middel aanbrengt op het juiste materiaal. Om die reden zou het aan te bevelen zijn om dit uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf.

rioolvliegje

Rioolvliegjes in huis? Dit is de oplossing

Vliegen er allemaal kleine zwarte vliegjes door de woonkamer, keuken of badkamer? Dan is de kans groot dat je last hebt van rioolvliegjes, ook wel motmuggen genoemd. De vliegjes zijn maar een paar millimeter groot en hebben een grijs tot goudkleurig behaard lichaam. De beestjes komen vooral voor op vochtige plekken. Dat is namelijk de perfecte plek om te broeden. Rioolbuizen, vochtige plantenbakken, keukenkastjes of andere vochtige meubels zijn hiervoor erg geschikt voor. Als je last hebt van deze rioolvliegjes wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Is er nog geen ongedierte bestrijder in beeld? Dan kun je alvast zelf aan de slag. Volg dan dit stappenplan.

1. Zoek de broedplaats van de rioolvliegjes

Rioolvliegjes binnenshuis leggen vaak hun eitjes in een verstopte afvoer. Soms is zo’n verstopping niet direct zichtbaar. Je kunt dan wat plakband over de opening plakken. Check de volgende dag of er vliegjes aan het plakband kleven. Controleer ook je kruipruimte, als die toegankelijke genoeg is. Het kan namelijk vergeven zijn van de rioolvliegjes. Tenslotte kunnen de vliegjes ook in of op meubels zitten. Check alle keukenkastjes, plantenbakken en andere vochtige meubels.

2. Los een rioolprobleem zo snel mogelijk op

Rioolvliegjes zijn meestal het gevolg van een rioolprobleem. Er kan dus sprake zijn van een verstopping, lekkage of leidingbreuk. Soms zijn dit soort rioolproblemen niet meteen zichtbaar. Schakel dan www.rioolprobleemkwijt.nl in.

3. Verwijder zoveel mogelijk rottend afval

Het is een stinkend klusje, maar het is wel nodig. Rottend organisch afval uit je huis en tuin verwijderen. Dat betekent zoveel mogelijk prut uit je afvoer halen of bladeren en modder uit de dakgoot scheppen. De rioolvliegjes kunnen dan in ieder geval niet op die plekken broeden.

4. Reinig je afvoer

Sommige afvoeren zijn misschien zo verstopt dat je deze door een rioolvakman moet laten behandelen. Schakel dan www.rioolprobleemkwijt.nl in. Minder ernstige verstoppingen kun je oplossen door soda en heet water in de afvoeren te gieten. Het vuil wordt dan opgelost of verdund, zodat het makkelijker door de leidingen stroomt.

Schakel www.rioolprobleemkwijt.nl inEffectief rioolvliegjes bestrijden? Vraag het aan de ongediertebestrijder. www.rioolprobleemkwijt.nl helpt u graag. Zo werd ik afgelopen maand verrast door een plaag rioolvliegjes die in de kruipruimte aan het broeden waren. De rioolspecialisten van Rioolprobleem Kwijt hebben mij zeer snel en vakkundig geholpen. Heeft u ook last van rioolvliegjes veroorzaakt door een rioolprobleem? Neem dan snel contact op met Rioolprobleem Kwijt via www.rioolprobleemkwijt.nl. De specialisten helpen u graag.

muis

Last van muizen?

Muizen in meubels, daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Muizen zijn namelijk niet zo onschuldig als ze eruitzien. Sommige mensen zijn er zelfs bang voor en ze kunnen ook voor enorme overlast zorgen. De aanwezigheid van muizen in huis kan zeer vervelende gevolgen hebben. Denk hierbij aan knaagschade aan uw meubels en eigendommen. Zo kan de kast beschadigd worden, de voorraad van eten leeg gegeten worden of zelfs grote gaten in de muur worden gemaakt. Denk daarnaast ook aan de hygiëne. Muizen kunnen vreselijke ziektes overbrengen. Dat wil je natuurlijk vermijden. Heb je dan toch last van muizen in je meubels of in huis? Neem dan contact op met beestjeskwijt.nl. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met alle problemen rondom ongedierte. Dus ook als je last hebt van muizen.

Muizenbestrijding: tips en kosten muizen bestrijden

Muizenbestrijding: tips en kosten muizen bestrijden. Als dienst krijgen wij vaak de vraag hoeveel het bestrijden van een bepaald ongedierte kost. Zo ook bij de bestrijding van muizen. De vraag is dan waarom de kosten niet op de site vermeld staan. De kosten voor ongediertebestrijding lopen behoorlijk uiteen. Omdat hier geen eenduidig antwoord op te geven is en wij altijd een eerlijke prijs willen geven, noemen wij op beestjeskwijt.nl geen kosten. Maar wat bepaald nu de hoogte van de kosten voor ongediertebestrijding? Je hebt te maken met verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. De kosten zijn namelijk afhankelijk van:

 • Het soort ongedierte
 • Het soort bestrijding
 • De grootte van de plaag
 • Het aantal behandelingen
 • De grootte van het pand

Na een korte inspectie krijg je een kostenindicatie. Deze kosten kunnen achteraf wel hoger of lager uitvallen. Hou er daarom rekening mee dat de je meer zou moeten betalen. Vallen de kosten lager uit? Dan betaald u natuurlijk minder. Dat hoort bij de service van beestjeskwijt.nl.

Voorkomen is beter dan bestrijden. Om te voorkomen dat je hele huis vol zit met muizen kan je hier rekening mee houden:

 • Laat zo min mogelijk etensresten in de kasten liggen. Muizen komen af op kruimels en andere etensware.
 • Houd het huis en de meubels goed schoon. Ook de kleinste hoekjes en gaatjes. Dat zijn juist de plekken waar muizen zich graag verstoppen. Al helemaal als het niet schoon is.
 • Sluit kieren, gaten en pijpen zo af, dat er geen muizen meer binnen kunnen komen. Via de kleinste gaatjes komen de muizen naar binnen. Ze knagen zich overal doorheen. Zorg er daarom voor dat dit zo moeilijk mogelijk gemaakt wordt.

Welke wc bril past bij jou?

Of je nu kiest voor een goedkope wc bril of een wat duurdere variant, wc brillen zijn er in alle soorten en maten. Zoveel mensen, zoveel wensen! 

De basics 

Je hebt er misschien nog nooit bij stilgestaan, maar de keuze aan wc brillen is werkelijk enorm. Een goedkope wc bril, een houten wc bril, een familie wc bril of zo’n handige softclose wc bril: voor ieder is er wat wils. Maar voor je deze keuze maakt moet je eerst zorgen dat je de basics op orde hebt. 

De eerste keuze die je maakt betreft de vorm van je wc bril. Wil je een standaard vorm, of kies je voor een ei-vorm, een D-vorm of misschien zelfs een vierkanten variant? De vorm die je kiest is natuurlijk afhankelijk van het soort toiletpot dat je hebt en de verdere stijl van je badkamer of toilet. 

Waar je daarnaast op moet letten is de afstand tussen de scharnieren. De afstand tussen de gaten in je wc pot bepalen ook de maat van je wc bril. Meet deze dus altijd even op voor je een nieuwe wc bril aanschaft, dat voorkomt dat hij bij het monteren niet blijkt te passen. De meeste maten komen met een marge, of met scharnieren die iets verschoven kunnen worden. Het meten komt dus meestal niet op een centimeter aan. 

De afwerking 

Nu de basics zijn gekozen, is het tijd om te gaan kijken naar de afwerking. We kennen allemaal wel de meest basic wc bril, vaak zelfs zonder deksel. Deze zijn natuurlijk het goedkoopst. Heb je een beperk budget is dit vaak de beste keuze. Hou er rekening mee dat je bij een dergelijke goedkope uitvoering weinig keuze hebt qua kleur en uitvoering. 

Heb je een wat ruimer budget, dan is een softclose wc bril een prettige keuze. Geen kletterende deksels meer, maar eentje die heel rustig naar beneden gaat: een hele verbetering. Softclose wc brillen kom je in verschillende uitvoeringen tegen. 

Heb je veel te besteden, dan kun je gaan kijken naar een echt bijzonder exemplaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wc bril met LED-verlichting? Handig om in het donker het toilet te vinden, zonder de lichten aan te hoeven doen. Ideaal als je ‘s nachts vaak naar het toilet moet. 

Altijd verzekerd van een frisse geur op het toilet? Dan kun je kiezen voor een wc bril met ingebouwd carbonfilter. Vieze geurtjes verdwijnen door dit systeem als sneeuw voor de zon!

rolluiken

Wat de voordelen zijn van een Heroal rolluik

Waarschijnlijk heeft iedereen het wel eens een keer gezien: een elektrisch rolluik. Maar waar dient het nu allemaal voor? Is het alleen voor de zon? Of dient het ook nog ergens anders voor? Omdat een rolluik kopen niet zomaar een klein dingetje is, leggen wij de voordelen er van uit.

1. Rust en privacy

 • Wanneer je woont in een wat drukkere plek bijvoorbeeld een stad of een dorp, lopen er vaak mensen langs je huis. Omdat mensen nou eenmaal nieuwsgierig zijn, kijken ze wel eens naar binnen. Stel je voor je zit in je jogginspak thuis een film te kijken, en er lopen dan mensen door de straat en kunnen jou zo zien. Dit wil je natuurlijk niet, een rolluik kan dit tegen houden. Je kan deze namelijk dicht doen wanneer je maar wilt! Zo kan niemand je meer zien in je huis.
 • Naast dat een Heroal rolluik je de pottenkijkers tegen houdt, kan die ook nog rust aanbieden. De rolluiken zijn gemaakt van aluminium en houden daarom geluid heel goed tegen. Hierdoor kan je s ‘nachts heerlijk doorslapen zonder dat je wakker wordt van elk geluidje wat van buiten komt. Het is zeker een handig idee om zo’n rolluik aan te schaffen als jij vaak wakker wordt in de nacht.
 • Doordat je de rolluiken helemaal dicht kan doen, kan je de kamer overdag uiterst donker maken. Dit is handig wanneer je s ‘nachts moet werken, het betekent dan dat jij overdag moet slapen. Dan zullen de rolluiken je een stuk meer rust en donkerheid geven dan normaal.

2. Beveiliging

 • Een rolluik is niet alleen maar voor de zon. Denk maar eens wat er gebeurt als een winkel gaat sluiten. Ze doen de deuren dicht en het rolluik naar beneden, hierdoor is het lastiger om in te breken. Dit is precies hetzelfde met je huis, wanneer je rolluiken hebt is je huis een stuk beter beveiligd. Wanneer jij rolluiken hebt, gaan inbrekers het waarschijnlijk niet eens proberen om bij je in te breken omdat zij weten dat het bijna onmogelijk is. De rolluiken kan je zo instellen dat ze elke avond vanzelf naar beneden gaan zodat je het nooit vergeet. Je kan voor elke ruit een rolluik plaatsen. Wanneer je een klein raampje hebt kan je een Heroal mini-e rolluik kopen om je huis optimaal te beveiligen.

3. Duurzaamheid

Iets waar we anno 2019 mee bezig zijn is wel duurzaamheid. Laten de rolluiken nou precies duurzaam zijn. Wanneer het buiten warm is en de airco binnen aan staat, kost dit een hoop stroom doordat de airco een stroomvreter is. Maar je kan hier mee bezuinigen door de rolluiken naar beneden te doen. Wanneer ze dicht zitten weerkaatst hij de zon weg en komt er amper warmte van buiten naar binnen. Dit werkt in de winter hetzelfde, doordat de meeste warmte verloren gaat via de ramen kost dit een hoop energie. De rolluiken isoleren je huis dan beter doordat de warmte van binnen moeilijk naar buiten kan gaan. Dit kan je na een tijdje een hoop geld besparen en ben je lekker energiezuinig bezig!

verhuizing

Wat kost een verhuizing van Nijmegen naar Amsterdam

Een verhuizing: het is iets wat veel tijd, energie en geld kost. Het ligt er wel aan van waar naar waar je gaat verhuizen en hoeveel spullen je mee moet verhuizen. Omdat het toch wel een drukke periode is, moet je een goede voorbereiding hebben. Wanneer je geen voorbereiding hebt en je maar een beetje op gevoel alles gaat doen, dan veroorzaak je stress en chaos. Dit wil je natuurlijk niet hebben dus ga je er alles aan doen om het zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Iets wat heel handig is en wat je een hoop tijd en stress gaat voorkomen is een verhuisbedrijf. Zij zijn ervaren en hebben al veel verhuizingen mee gemaakt. Ook hebben ze goede materialen zodat de verhuizen perfect verloopt en dat er niks kapotgaat.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Wil je verhuizen van Nijmegen kan je ervoor kiezen om een verhuisbedrijf uit Nijmegen te huren. Maar een verhuisbedrijf uit Amsterdam kan ook, er is een verhuisbedrijf uit Amsterdam die goede service heeft en zelfs studentverhuizers. Dit zijn jonge sterke verhuizers die het leuk vinden om je te helpen met het verhuizen. Ze komen dan met een verhuisauto en met goede verhuismaterialen naar je woning. Ze helpen met het inpakken en tillen van de spullen, ze vragen ook of alles naar wens is en of ze nog meer moeten doen. Ze pakken de spullen goed in met een zacht materieel waardoor het allemaal netjes blijft en er geen schade is. De verhuizers gaan dus heel zorgvuldig met de spullen om.

De verhuizers zijn erg flexibel. Ze eigenlijk altijd wel verhuizen, zelfs in het weekend. Door jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze moeten omgaan met elke situatie. Meestal gaat met de studentverhuizers een wat oudere man mee die al heel veel ervaring heeft. Hij leidt heel de verhuizing en zegt wat er moet gebeuren.

Moeilijke objecten

Tijdens een verhuizing moet je alles mee nemen van uit je oude huis, dit kan zijn je koelkast of een kast. Dit zijn grote objecten die best gemakkelijk kapot kunnen gaan, daarom is het handig om dit zo zorgvuldig mogelijk te verhuizen. Het zou zonden zijn als je bij je nieuwe woning aankomt en je wasmachine is opeens kapot. Een koelkast bijvoorbeeld mag je ook niet op zijn zijkant leggen, hierdoor kan die kapotgaan. Je moet hem dus staand vervoeren. Wanneer je aankomt bij je nieuwe woning is het handig om niet gelijk de stekker erin te doen, hierdoor kan je koelkast kortsluiting krijgen en daardoor kapotgaan.

Kosten verhuizen

We weten nu dat het handig is om een verhuisbedrijf in te huren voor de verhuizing. Maar wat kost een verhuizing nou eigenlijk? Dit verschilt per verhuizing, wanneer je van Nijmegen naar Amsterdam moet zal dat meer kosten dan een verhuizing van Haarlem naar Amsterdam. Meestal rekenen ze per kilometer rond de 0,75 cent. Het ligt er ook aan wat je allemaal wilt, wanneer je een verhuislift wilt huren zullen hier dan kosten overheen gaan.

Tips voor de inrichting rondom je TV

Het wordt tijd dat we de olifant in de kamer benoemen. Velen hebben een haat-liefde relatie met de TV in de kamer. Het grote, glanzende scherm wat moeilijk in je interieur te verwerken is. Zeker wanneer je voor een bepaalde sfeer kiest, kan het zwarte vierkant voor problemen zorgen. Om je TV heen inrichten kan best lastig zijn. Gelukkig zijn de schermen veel dunner dan vroeger en zijn er slimme oplossingen voor dit (luxe)probleem.

tv in de kamer

Verstoppertje spelen is voor alle leeftijden!

Het is niet altijd aan te raden om je problemen te verstoppen, maar in dit geval is het zeker een optie. Als er echt geen andere manier is, is de beste en misschien wel meest gemakkelijke oplossing om de tv te verstoppen. Er bestaan veel kasten waar je je televisie in kan plaatsen. Het deurtje gaat dicht en klaar is kees! Mocht je geen ruimte hebben voor een kast waar jouw TV in past of hangt die van jou aan de muur? Dan kun je er voor kiezen om het scherm te verstoppen achter een schilderij. Het is misschien niet de meest ideale oplossing, maar voor degenen die minimaal televisie willen kijken kan het een goede tussenoplossing zijn. Mocht je lekker aan het schuiven zijn met je spullen en per ongeluk iets laten vallen, kijk dan hoe het zit met je inboedelverzekering. Ook het glas van je TV kan sneuvelen als je niet oppast, kijk dan hoe het zit met je opstalverzekering. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen!

Houd het open

Wie zegt dat je tv als een soort pronkstuk in de kamer moet staan? Je hebt natuurlijk altijd de vrije keuze om decoratie onder of boven je TV te plaatsen. Het is niet alleen praktisch om spullen onder je televisie te bewaren, maar kan er ook nog eens erg stijlvol uitzien als je het goed doet. De gouden tip is om gebruik te maken van een mooie tafel waar het scherm op staat of boven hangt. Onder of in het meubel kun je gebruik maken van manden of vintage koffers waarin je al je spullen bewaart. Houd de controllers, afstandsbedieningen en snoertjes dus lekker uit het zicht!

Verleg je focus

De beste oplossing hebben we voor het laatst bewaard. Om ervoor te zorgen dat je televisie naadloos in je interieur te integreert, kun je het onderdeel laten uitmaken van de kunst aan je muur. In plaats van het te verstoppen, doe je gewoon alsof het er bij hoort. Omring het scherm met kunst die veel voor je betekent, familie foto’s of andere objecten voor aan je muur. De decoratie kun je strak ophangen of juist wat ‘losser’ er omheen. Het hangt af van de sfeer die je wil uitstralen in je kamer.

Dakmaterialen voor uw dak

Voor uw dakafwerkingen gaat u naar een specialist om verschillende gewenste vormen toe te passen in de aangeschreven dakgerelateerde materialen. Afhankelijk van de hoeveelheid en de afmetingen zijn de opties zeer uitgebreid. En er zijn dan ook genoeg bekende materialen. Maar bent u al bekend met Plastisol? Wat houdt Plastisol eigenlijk in?

Wat houdt Zetwerk Plastisol in?

Het is een dik kunststof van zeer hoogwaardig duurzaam materiaal. Weersomstandigheden krijgen geen kans, vuil wordt geweerd, en het is licht van gewicht. In principe is het een combinatie van verzinkt staal met een Plastisol coating. Zetwerk Plastisol is zeer gemakkelijk te plaatsen en de meest moeilijk te bereiken plaatsen, zoals hout van onderhoudsgevoelig materiaal. Bij afwerkingen met Plastisol zijn er nooit meer onderhoudswerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen.


Toepassing van Zetwerk Plastisol

Met wel 36 standaard kleuren is er keuze genoeg voor de afwerking van uw dakbewerkingen. En met moderne apparatuur zijn zowel scherpe als ronde hoeken toe te passen. Zetwerk op maat word vooral toegepast bij (dak)goten en gevelkleding. Zetwerk kent alleen maar voordelen en de plaatmaterialen worden dan ook altijd professioneel afgewerkt naar uw wensen.


Zoekt u dakmaterialen voor een plat dak?

Neem bijvoorbeeld EPDM. Dit is een elastische folie dat vrijwel onderhoudsarm is en niet scheurt. En is ook over de bestaande dakbedekking te plaatsen. Of gaat u voor bitumen? Dit is een materiaal dat goedkoper is en waarbij de levensduur een stuk minder lang is. Het heeft wel minder kans op beschadiging en is makkelijk te plaatsen. Of wellicht PVC (Poly Vinyl Chloride)? Dit is een materiaal van kunststof dat wordt aangebracht met lijm of warme lucht en is ideaal voor bijvoorbeeld carports, veranda’s of serres. Voor al u advies over dak gerelateerde materialen zijn er gespecialiseerde vakmensen met de benodigde kennis om u verder te helpen. Ga snel langs bij een groothandel of bezoek aangeschreven websites.


Post navigation