Indeling moderne badkamer

Een moderne badkamer is een badkamerstijl van dit moment. Over 10 jaar is modern weer totaal anders aangezien het zich aanpast aan de trends van het moment. Het is dan ook niet tijdloos. Wanneer je tot 10 jaar lang genieten niet te kort vindt dan is deze stijl iets voor jou.

Moderne badkamers

De vraag naar moderne badkamers neemt toe en daarom neemt het aanbod van modern sanitair ook toe. Moderne badkamers hebben vaak een minimalistische look. Er wordt namelijk weinig kleur gebruikt en strakke lijnen. Je kan de badkamer wat gezelliger maken door de juiste accessoires te plaatsen. Je kan zo spelen met kleuren.

Badmeubels voor een moderne look

Een badmeubel is een algemeen begrip voor de meubels in de badkamer. Denk aan een wastafelmeubel of een badkamerkast. Deze kan je aankleden met mooie kranen en spiegels.

Wastafelmeubels

Een badmeubel met een wastafel wordt een wastafelmeubel genoemd. Een moderne wastafelmeubel kenmerkt zich aan abstracte kleuren zoals zwart of wit. Het meubel heeft strakke lijnen zonder rondingen. Qua formaat kan je alle kanten op. Voor een kleine badkamer kan je al eentje van 60 cm aanschaffen. Heb je liever een dubbele wastafelmeubel dan kan je kiezen voor een badmeubel van 120 cm. Wanneer je een groot gezin hebt is dit ideaal want dan hoef je niet op elkaar te wachten.

Badkamerkasten

Een badkamerkast maakt een wastafelmeubel compleet. Een wastafelmeubel heeft vaak enkel ruimte voor doucheartikelen waarbij een badkamerkast ideaal is voor de handdoeken. Je kan de badkamerkast perfect aansluiten op de wastafel. Een witte wastafelmeubel gecombineerd met een badkamerkast in wit oogt als een mooi geheel.

Kleuren in een moderne badkamer

Moderne kleuren zijn vaak rustige kleuren die er niet uitspringen. Denk dan aan wit, grijs, beige, bruin en zwart. Een veel voorkomende combinatie is zwart met wit. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte vloer en witte wand. De badkamermeubel kan je in zwart nemen waarbij de wastafel mooi wit is.

Modern en landelijk gecombineerd

Strak en ruimtelijk zijn de moderne badkamers. Dit zorgt voor een nette en opgeruimde sfeer. Sommige mensen vinden dit te kil en daar kan je wat aan doen door landelijke elementen toe te voegen. Landelijk staat bekend om de warme en sfeervolle stijl. Denk aan een houten wastafelmeubel en een vrijstaand bad.