Last van muizen?

Muizen in meubels, daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Muizen zijn namelijk niet zo onschuldig als ze eruitzien. Sommige mensen zijn er zelfs bang voor en ze kunnen ook voor enorme overlast zorgen. De aanwezigheid van muizen in huis kan zeer vervelende gevolgen hebben. Denk hierbij aan knaagschade aan uw meubels en eigendommen. Zo kan de kast beschadigd worden, de voorraad van eten leeg gegeten worden of zelfs grote gaten in de muur worden gemaakt. Denk daarnaast ook aan de hygiëne. Muizen kunnen vreselijke ziektes overbrengen. Dat wil je natuurlijk vermijden. Heb je dan toch last van muizen in je meubels of in huis? Neem dan contact op met beestjeskwijt.nl. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met alle problemen rondom ongedierte. Dus ook als je last hebt van muizen.

Muizenbestrijding: tips en kosten muizen bestrijden

Muizenbestrijding: tips en kosten muizen bestrijden. Als dienst krijgen wij vaak de vraag hoeveel het bestrijden van een bepaald ongedierte kost. Zo ook bij de bestrijding van muizen. De vraag is dan waarom de kosten niet op de site vermeld staan. De kosten voor ongediertebestrijding lopen behoorlijk uiteen. Omdat hier geen eenduidig antwoord op te geven is en wij altijd een eerlijke prijs willen geven, noemen wij op beestjeskwijt.nl geen kosten. Maar wat bepaald nu de hoogte van de kosten voor ongediertebestrijding? Je hebt te maken met verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. De kosten zijn namelijk afhankelijk van:

  • Het soort ongedierte
  • Het soort bestrijding
  • De grootte van de plaag
  • Het aantal behandelingen
  • De grootte van het pand

Na een korte inspectie krijg je een kostenindicatie. Deze kosten kunnen achteraf wel hoger of lager uitvallen. Hou er daarom rekening mee dat de je meer zou moeten betalen. Vallen de kosten lager uit? Dan betaald u natuurlijk minder. Dat hoort bij de service van beestjeskwijt.nl.

Voorkomen is beter dan bestrijden. Om te voorkomen dat je hele huis vol zit met muizen kan je hier rekening mee houden:

  • Laat zo min mogelijk etensresten in de kasten liggen. Muizen komen af op kruimels en andere etensware.
  • Houd het huis en de meubels goed schoon. Ook de kleinste hoekjes en gaatjes. Dat zijn juist de plekken waar muizen zich graag verstoppen. Al helemaal als het niet schoon is.
  • Sluit kieren, gaten en pijpen zo af, dat er geen muizen meer binnen kunnen komen. Via de kleinste gaatjes komen de muizen naar binnen. Ze knagen zich overal doorheen. Zorg er daarom voor dat dit zo moeilijk mogelijk gemaakt wordt.