Particulier transport oplossingen

Wanneer je iets te transporteren hebt maar wat aan de grote kant is of wat veel aan volume, zijn er verschillende manieren om dit probleem op te lossen. Je zou natuurlijk, mocht jezelf in het bezit van een auto zijn en een deel past erin, heen en weer kunnen rijden tot je alles over hebt. Klinkt als een handige oplossing maar als je 8 keer Maastricht Groningen op en neer moet rijden wellicht niet het allerbeste idee. Misschien is het dan toch handiger om een transportbedrijf in te schakelen en zo alles in een rit te laten overbrengen. Ook wanneer je iets te vervoeren hebt wat te groot is voor de kofferbak van je auto kun je ervoor kiezen om het te laten vervoeren. Je zou ook een bus kunnen huren, vergis je dan alleen niet in de huurkosten en de tijd die je anders zou uitsparen.

Laat je aankoop ophalen en thuis bezorgen

Heb je eindelijk dat mooie meubel gevonden waar je al zolang naar op zoek was op Marktplaats kom je er al gauw achter dat deze nooit en te nimmer in je kofferbak gaat passen. Hoe het meubel dan naar huis te krijgen op de voordeligste manier? Je wilt de prijs van jouw Marktplaats koopje natuurlijk niet al te hoog opdrijven. Dit is het moment dat je de chauffeurs van Transportbedrijf Jos Dusseldorp inschakelt. Wij hebben een handige online bezorgservice en kunnen jouw marktplaats aankoop bezorgen tot in de woonkamer of op de plek waar jij wilt. Het scheelt jouw een hoop kilometers het land doorkruisen en hoef je geen zorgen te maken of het meubel wel heelhuids aankomt dankzij onze professionele vervoerders.

Naast de transportservice ook verhuizingen

Naast de flexibele transportservice is Transportbedrijf Jos Dusseldorp ook thuis in bedrijfs- en particuliere verhuizingen. Als Erkende Verhuizer hebben wij reeds ontzettend veel mensen verhuisd naar alle tevredenheid. Net als met het transporteren van een enkele losse aankoop hebben wij ook bij het verhuizen van een complete inboedel de hoogste aandacht voor jouw meubelen. Je kunt bij Transportbedrijf Jos Dusseldorp kiezen voor verschillende verhuispakketten. Zo kun je er voor kiezen om het hele verhuispakket uit handen te geven zodat jezelf helemaal niks hoeft regelen. Of je kiest voor de goedkopere versie waarbij jezelf ook meehelpt verhuizen en in- en uitpakken.

Ook een veilige particuliere inboedel opslag

Soms staat je inboedel even in de weg en wil je het graag even ergens tijdelijk stallen. In het beveiligde pand van Transportbedrijf Jos Dusseldorp staat jouw inboedel veilig opgeborgen. Er staan verschillende opslagcontainers tot je beschikking, puur en alleen voor jouw eigendommen. Zo staat jouw inboedel netjes in een afgesloten ruimte voor korte of langere tijd, tot het moment dat jij het graag weer wilt gebruiken.

Bron: Woningvoordeel