Raamfolie fleurt je kamer op!

Je woonkamer een nieuwe look geven hoeft echt niet duur te zijn, met een beetje creativiteit ben je al een heel eind op weg! Een likje verf hier en daar, een ander stofje op die ene stoel of ga voor raamfolie. Decoratief raamfolie geeft namelijk een hele nieuwe touch aan je kamer. Makkelijk, super voordelig en ook nog eens snel aan te brengen. In deze blog lees je alles wat je moet weten over raamfolie!

De mogelijkheden zijn eindeloos

De mogelijkheden met raamfolie zijn eindeloos. Allerlei verschillende prints, motieven en kleuren zijn te krijgen. Ga je voor een transparante variant of misschien voor een mooi design? Het is zelfs mogelijk om een eigen tekst of ontwerp aan de folie toe te voegen! Kijk zeker eens op www.raamfolie-winkel.nl voor de mogelijkheden.

Hoe is de raamfolie aan te brengen?

Om raamfolie aan te brengen heb je een aantal dingen nodig die je waarschijnlijk zelf al in huis hebt. Water, een spons, een schaar, een ramenwisser, een niet-watervaste stift en tot slot een waterpas. Voordat je begint met plakken is het een goed idee om met de stift uit te tekenen waar je de folie precies wilt hebben. Zorg ervoor dat je de ruit eerst wel schoon hebt gemaakt! Vervolgens knip je de folie op maat. Neem eerder iets te ruim dan te weinig, dit kun je later namelijk nog bijsnijden. Maak de ruit daarna lichtjes nat, zodat de folie beter blijft zitten. Nadat je de beschermlaag verwijderd hebt, is het tijd om de folie tegen de ruit te duwen. De ramenwisser komt van pas als je luchtbellen wilt verwijderen.

Waar is raamfolie nog meer handig voor?

Raamfolie is dus ideaal als decoratie, maar het heeft ook nog andere handige functies. Met raamfolie zorg je er namelijk ook voor dat niemand je woonkamer meer kan binnenkijken. Daarnaast is de folie inbraakwerend, het is namelijk vrijwel onmogelijk om een ruit met folie te laten barsten. Ook handig als je kinderen hebt! Als er iets per ongeluk tegen het raam aan wordt gegooid, vliegen er in ieder geval geen glasscherven de kamer door.

Op www.raamfolie-winkel.nl is een uitgebreide collectie raamfolie te vinden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!