Riool ontstoppen omgeving Rotterdam

Eens in de zoveel tijd overkomt het je. Een verstopte afvoer, een vieze rioollucht in je huis of zelfs een overstromende wc. Je kunt er niet omheen. Als het gebeurd kan je er maar beter zo snel mogelijk vanaf zijn.Je kunt ervoor kiezen om het rioolprobleem zelf op te lossen. Bijvoorbeeld met behulp van een ontstopper. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een huis-tuin-en-keuken-middel. Eerst giet je een mengsel van soda en azijn door de afvoer. Laat dit 10 minuten inwerken, vervolgens spoel je het mengsel weg met warm water. In de meeste gevallen is het rioolprobleem dan nog niet verholpen.

Het verhelpen van een verstopping kost veel moeite. Daarom wordt het afgeraden om zelf uw verstopping te verhelpen, omdat u de verstopping dan alleen maar erger maakt. De riolering kan daardoor beschadigen en er kan zelfs een nieuwe verstopping ontstaan. Ga daarom niet zelf aan de slag en schakel een ontstoppingsbedrijf in. Woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam? Riool ontstoppen omgeving Rotterdam is snel gefikst!

Service van een rioolbedrijf

Ontstoppingsbedrijven staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen en bij te staan. Telefonisch worden er een aantal vragen aan je gesteld. Op basis van deze vragen kan de vakman bepalen of er sprake is van een spoedgeval. Indien er sprake is van een spoedgeval, zal de vakman binnen een uur ter plaatse zijn. Wanneer er geen sprake is van een spoedgeval wordt er een afspraak gemaakt.

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw verstopping proberen te verhelpen zal de vakman je bijstaan. Hij legt je uit hoe je het beste te werk kunt gaan, om het beste resultaat te krijgen. Blijkt het toch niet te zijn gelukt? Dan kan je alsnog contact op nemen met een ontstoppingsbedrijf uit Rotterdam. Mits je woonachtig bent in (de omgeving van) Rotterdam, natuurlijk.

Oorzaken van een rioolprobleem

Ben je benieuwd naar de meest voorkomende rioolproblemen en oorzaken? Lees dan dit artikel. De meest voorkomende problemen omtrent het riool zijn:

  • Verstoppingen
  • Rioolvliegjes
  • Rioollucht
  • Vochtproblemen

De meest voorkomende oorzaken van rioolproblemen zijn:

  • Wortelgroei in de rioolbuis
  • Onzorgvuldig gebruik van de afvoer
  • Een verzakking van de riolering.