Tips voor een tuinfeest

Het is hoog tijd om je nieuwe houten vlonders bekend te maken! Je tuin is af en nu is het tijd om gebruik te gaan maken van de vlonders gemaakt van echt Wind Hout hardhout. Ik bedoel je hebt ze toch niet alleen maar laten aanleggen om er in je eentje van te kunnen genieten? Er is geen betere manier dan ze in te luiden dan door een tuinfeestje te geven!

Eten

Voor het voorbereiden van een tuinfeestje zijn er een hoop onderwerpen waar je aandacht moet besteden in de voorbereiding. Een van de grootste zaken die je op orde en geregeld moet hebben is het eten. Zonder eten is er natuurlijk geen feest because food is bae. Houd hiervoor in de gaten hoeveel mensen je verwacht te ontvangen. Aan de hand van dit aantal kan je in gaat schatten hoeveel eten je ongeveer nodig gaat hebben. Houd ook rekening met wat mensen wel of niet eten als gevolg van misschien hun geloof of een allergie. Je wilt namelijk niet alleen maar vlees kunnen aanbieden aan vegetarische mensen. Voor deze mensen zal je misschien iets anders qua eten in huis moeten halen zodat er met iedereen rekening is gehouden.

Verlichting

Je feestje zal vast tot in de avond doorgaan. In de avond is er geen zon meer en de maan verlicht niet zo heel erg veel. Je moet dus zelf voor verlichting zorgen. Je kan dit zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kan een hoop kaarsen verspreiden over de tuin. Je kan snoeren verlichting ophangen verspreid over de tuin heen, in zowel een standaard kleur als verschillende kleurtjes om de tuin wat vrolijker en sfeervoller te maken. Als je iets meer uit wilt geven kun je vuurkorven kopen en verspreid door de tuin plaatsen. Dit maakt de sfeer in één klap wat knusser en intiemer. Je kan natuurlijk ook voor een combinatie van alledrie of een andere vorm van verlichting kiezen.

Muziek

Naast het eten en de verlichting missen we nog iets wat voor de sfeer van jouw tuinfeestje gaat zorgen. De muziek! Je kan natuurlijk gewoon de radio of Spotify aangooien en dan hopen dat er wat leuke nummer naar voren komen. Echter weet je niet welke nummers er precies afgespeeld zullen worden. Als je de radio aanzet heb je helemaal niks in controle. Om een beetje controle te hebben over de nummers en de sfeer van de liedjes kun je van te voren een playlist opstellen. Op deze manier zullen er liedjes gedraaid worden waarvan je weet dat jij en jouw gasten zullen gaan genieten.

Tips

Het voorbereiden van een tuinfeestje kost tijd. Afhankelijk van de grootte van jouw feestje kan het zelfs een hoop tijd gaan kosten. Binnen de voorbereidingen zijn er een hoop onderwerpen waar je je mee bezig moet houden. Begin met het eten, de verlichting en de muziek. Dan kan je die alvast van je lijstje afstrepen.