Waarvoor een schapenvacht gebruiken?

Schapenvachten worden steeds meer gezien in woningen en bedrijven. En dat is geen wonder. Ze zien er zeer decoratief uit, zijn erg behaaglijk en zijn erg betaalbaar. Maar er worden helaas ook veel schapenvachten aangeboden die veel van de originele, natuurlijke schapenvachten weg hebben maar dit beslist niet zijn. Ze zijn veelal herkenbaar aan dezelfde, standaard maatvoeringen, voelen niet zo dik aan en hebben een onnatuurlijke kleuring. Dat komt omdat dit soort schapenvachten machinaal in de fabriek worden geproduceerd. Wanneer u echt voor een honderd procent echtheidsgarantie gaat bent u bij Schapenvacht24 aan het juiste adres. De schapenvachten komen van de eigen schapen af en dat is te zien, te voelen en te ruiken. En dat terwijl ze qua prijs niet veel onderdoen voor de schapenvachten zoals die in bijvoorbeeld woonwinkels worden verkocht. Sterker nog: de prijzen liggen vele malen lager!

Schapenvacht in diverse kleuren

Omdat de schapenvachten van Schapenvacht24 van de eigen schapen afkomen zijn ze allemaal anders van vorm en kleurensamenstelling. Wel kunt u kiezen uit schapenvachten van diverse rassen. Een maagdelijk witte vacht, een neutrale grijze of een prachtige multicolor vacht. En omdat ze zo goedkoop zijn kunt u natuurlijk ook meerdere schapenvachten kopen die onderling prima zijn te combineren. Een multicolor voor bij de open haard met daarbij gecombineerd een wit schapenvacht op de zwarte armstoel in de hoek. Of een behaaglijk grijze schapenvacht voor uw geliefde hond of kat. Wedden dat uw huisdier liever op een heerlijke schapenvacht zijn dutjes doet dan in de honden-of kattenmand?

Schapenvacht kopen?

Bij Schapenvacht24 kunt u online geen schapenvachten kopen. Wel zijn ze te bewonderen in de winkel aan huis of op één van de vele markten waar ze zeer regelmatig zijn te vinden. Voor deze manier van verkoop is bewust gekozen. Zo kunt u met eigen ogen een schapenvacht bekijken, de zachte aaibaarheid voelen en het verhaal achter een schapenvacht aanhoren. Niet alleen voor uzelf fijn om uw geliefde schapenvacht direct mee te nemen naar huis maar ook voor Schapenvacht24. Zij zien bij welke personen hun prachtige schapenvacht terecht komen wat ook een fijn gevoel geeft. Maak een afspraak voor het bekijken van een schapenvacht of kom langs op de markt.