Wat is een passe-partout voor fotolijst?

Een passe-partout is een dikke rand van papier of karton die om een ​​foto wordt geplaatst. Deze papieren lijsten zijn bedoeld om ruimte te geven tussen je foto en de lijst. Wanneer je dit karton plaatst, wordt je foto nog indrukwekkender. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen en de prijs van passe-partout.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van passe-partout?

Het gebruik van passe-partout biedt veel voordelen. Het gebruik van dit karton is niet alleen voor het inlijsten van de foto binnen de kaders, maar dit karton kan ook het contact van foto’s met het glas voorkomen. Het inlijsten van je foto met dit karton kan de presentatie van de foto verbeteren. De foto ziet er aantrekkelijker uit in het papieren frame. Bovendien kun je de grootte van de afbeelding aanpassen met behulp van dit frame. Wanneer het formaat van de foto niet overeenkomt met de lijst, kan inlijsten met karton de oplossing zijn. De kleine foto kan overeenkomen met de grootte van de grote lijst. Je hoeft alleen het juiste formaat van het papierframe te selecteren. Bovendien kan het toevoegen van een kartonnen kader aan je foto het visuele effect verbeteren. De foto ziet er prachtig uit binnen het frame.

Wat kost een passe-partout?

Dit karton is betaalbaar. De prijs is afhankelijk van de grootte. Hoewel de prijs laag is, kan dit item het uiterlijk van je fotolijsten upgraden. Passé-partout kun je bestellen op basis van de maat van je lijst. Deze artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt bijvoorbeeld 30 x 30 cm, 30 x 40 cm, 20 x 30 cm en andere formaten bestellen. Daarnaast is passe-partout ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meest gebruikte kleuren zijn echter zwart en wit.

Waar haal je Passe-Partout op maat?

Interesse in passe-partout? Er zijn verschillende webshops waar je een ​​op maat gemaakte kartonnen lijst kan krijgen. Deze webshops bieden een ruim assortiment aan papieren lijsten in verschillende kleuren en maten. Zo kun je een kartonnen lijst bestellen die past bij het formaat van je foto en lijst. Je kunt in deze winkels een hoogwaardig frame krijgen voor een betaalbare prijs. Deze goede prijs kun krijgen door te zoeken naar een webshop zonder fysieke winkel. Op deze manier kan deze winkel de exploitatiekosten laag houden. Dit soort winkels bieden ook gratis verzending als je de lijsten of andere items bestelt voor een minimaal bedrag. Je hoeft alleen maar naar de webshop van Lijstentoko te gaan om de collectie passe-partout te ontdekken. Zo kies jezelf de ideale maat en kleur van de papieren lijst. Vind je niet de juiste kozijnen die passen bij je interieur, dan kun je advies vragen aan de klantenservice.