Welke design woonaccessoires zijn een musthave om te hebben?

Een woonruimte decoreren is iets heel persoonlijks, jij beslist welke items in je huis komen. Dit kan variëren van meubels, vloerkleden of verlichting, de keuze is helemaal aan jou. Maar ook al ben je vrij om te decoreren met wat je maar wilt, er zijn van die must haves die niet mogen ontbreken.

Je woonruimte moet een directe weerspiegeling zijn van wie je bent. Daarom zijn design woonaccessoires een schitterende manier om je persoonlijkheid en stijl te tonen. Het is net als met je outfit, je voegt iets extra’s toe, zoals als een stijlvolle hoed of tas om je look van dat vleugje persoonlijkheid te voorzien. Zo doe je dat ook met het interieur.

Decor essenties die in elk huis horen

Schitterend items die je praktisch in elk huis kan vinden ‒ en je ook een vertrouwd en gezellig gevoel geeft ‒ zijn sierkussens. Wie houdt er niet van, sierkussen die direct een ruimte stileren en een comfortabel gevoel uitstralen. Buiten dat ze decoratief zijn, hebben sierkussens ook hun praktische kant.

Ze zijn makkelijk overal in te delen op stoelen, banken of manden en door de decoratieve stof zorgen ze bij de gasten altijd voor verbazing. Het effect zit hem ook in het toevoegen van effen kleuren, of juist die kleurige motieven. Design woonaccessoires zijn een geweldige manier om je ruimte van kleur te voorzien zonder dat er ook maar een lik verf aan te pas komt.

Voeg moeiteloos comfort en gemak toe met een luxe poef

De naam Eric Kuster is een ‘synoniem’ voor Metropolitan Luxury Collection, wat staat voor comfort en kwaliteit. Zijn luxe poef ontwerpen gaan verder dan persoonlijke kunst. De Ottomans collectie zijn voor iedere liefhebber een must have onder de luxe woonaccessoires. Het zijn geweldige meubelstukken om mee te pronken en om er gewoon bij te hebben.

Het zijn niet alleen blikvangers, maar ze zijn ook functioneel en geweldig om bij de hand te hebben voor als je extra zitplaatsen nodig hebt. Met deze schitterende poefs voeg je op iedere plek zitplaatsen toe, versier je de hal of creëer je een gezellige hoek in de slaapkamer. Of gebruik hem gewoon lekker na een lange dag werken om je benen erop tot rust te laten komen.

Luxe woonaccessoires aan de muur

Dit is een voortreffelijke manier om je muur karakter te geven. Dit kunnen persoonlijke dingen zijn, zoals ingelijste foto’s, maar je kunt ook kiezen voor een luxe wanddecoratie. Ze voegen karakter en een extra dimensie toe aan de kamer. Wanddecoratie is erg belangrijk bij het voltooien van het interieur.

Er zijn tal van voorbeelden om uit te kiezen zoals: wandkleden, schilderijen, prints, spiegels enzovoort. Je kunt ook een serie kunst dicht bij elkaar hangen, om de groep in zijn geheel als één groot stuk te bewonderen. Wil jij je grenzen verleggen bij het inrichten, laat je dan inspireren door Eric Kuster.