Zelf je huis verkopen

Als jij je huis wil verkopen dan komt daar veel geregel bij kijken. Het is mogelijk om dit uit te besteden, maar vaak komen daar veel kosten bij kijken. Bij De Gratis Makelaar in Rotterdam kost het helemaal niets als jij zelf je huis verkopen wilt. Zij bieden een pakket aan, waarbij zij alles voor jou regelen zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te betalen. Het enige wat jij zelf moet doen is het aanmaken van een woningdossier, het schrijven van een woningtekst en het houden van bezichtigingen. Als je nog meer service wil dan is het ook mogelijk om voor een laag tarief voor een ander pakket te kiezen. Door de service van De Gratis Makelaar te gebruiken, is jouw huis snel verkocht zonder dat jij hier kosten voor hoeft te maken. 

Samen in overleg

Een van de zaken die De Gratis Makelaar aanbiedt in hun gratis basispakket is een vraagprijsadvies. Een lokale makelaar of taxateur komt bij jou langs om je woning te inventariseren. Hij of zij zal onder meer kijken naar de huidige marktomstandigheden, de locatie van jouw woning en het type woning. Ook de staat van de woning en de grootte van de woning worden meegenomen in het advies. Vervolgens komt De Gratis Makelaar met een realistische vraagprijs. Dit advies wordt in overleg met jou besproken en vervolgens gaan jullie in overleg over de beste verkoopstrategie van de woning. Zo word je overal bij betrokken en krijg je hulp van een professional. En dat alles zonder kosten.

De service

Naast het vraagprijsadvies biedt De Gratis Makelaar nog veel meer service om zelf je huis te verkopen. Zo worden er ook nog eens professionele foto’s van de woning gemaakt, krijg jij een NEN2580 Inmeetrapport, digitale plattegronden van het huis en een online woningdossier. Verder bieden zij een verkoopbox met onder meer een te koop bord en plaatsen zij jouw woning op meerdere woningplatforms. Zij regelen de verkoopovereenkomst en het contact met de kopers. De Gratis Makelaar begeleid jou dus op veel verschillende gebieden persoonlijk met het verkopen van jouw huis. Je moet alleen zelf de woningtekst schrijven, de bezichtigingen houden en het woningdossier aanmaken.